Haberler

Dijital ve Tasdix Bir "İlk"e İmza Atıyor

Güncelleme:

Unkapanı Digital ve dijital platformlarda eserlerin yasal olarak korunmasını sağlayan Tasdix bir 'ilk'e imza atıyor.

.


Bugüne kadar 20 bine yakın eseri güvenceye alan, Türkiye'nin ilk ve lider elektronik sertifika sağlayıcısı E-GÜVEN'in zaman damgası hizmeti Tasdix ile Unkapanı Digital'in bir araya gelerek oluşturdukları bu özgün proje sayesinde geleceğin sanatçıları eserlerini yapımcılar ve takipçileri ile özgürce paylaşabilecek.


Projenin detaylarını aktarmak ve geçmişten günümüze hızla dönüşen müzik endüstrisinin günümüzdeki koşullarına değinmek üzere E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, Unkapanı Digital Proje Koordinatörü Mustafa Kınış, Fikri Mülkiyet Hakları Koruma Derneği'nden Avukat Dilek Üstün Ekdial ve MUYAP Başkanı Bülent Seyhan ev sahipliğinde;

Unkapanı Dijital Proje Danışmanı Üstün Barışta, MÜYORBİR Başkanı/sanatçı Burhan Şeşen, Ada Müzik kurucusu Bülent Forta, Dokuzsekiz Müzik kurucusu Ahmet Çelenk, Çimen's Yapım kurucusu/sanatçı Mazlum Çimen, Esen Müzik'in kurucusu Tuncay Bakırcıoğlu, Kalan Müzik Kurucusu Hasan Saltık ve konuk sanatçılar Cahit Berkay, Koray Avcı, Soner Sarıkabadayı, Murat Ak ve Gülay'ın katılımıyla düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Mazlum Çimen Türkiye Magazin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title