Haberler

Dijital Telsiz Dünya'sı Las Vegas IWCE Expo'da Zirve Yapacak

Güncelleme:

Uluslararası IWCE Fuarı, yıllardır olduğu gibi 2016 yılında da Dijital telsiz haberleşme teknolojisinin kurumsal kullanıcıları olan Polis, Ambulans servisleri,İtfaiye teşkilatları, Belediyeler, Arama Kurtarma Organizasyonları ve Özel Sektör için yol gösterici olma özelliğini sürdürüyor.

DÜNYADAKİ TEK DİJİTAL TELSİZ ALT YAPI FUARI

Analog telsiz haberleşme sistemlerinin hızla Dijital teknolojiye dönüşümü ile birlikte giderek önem kazanan "Doğru Dijital Telsiz Altyapı Yatırımı" sorusuna cevap bulabileceğiniz Global tek fuar ve konferans olan IWCE Expo, bu kez Las Vegas fuar alanında sektörü bir araya getirmeye hazırlanıyor.

TELSİZ SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ BULUŞMASI

Global birçok telekomünikasyon şirketinin katılımıyla gerçekleşecek olan fuar, katılımcılarının dijital telsiz sistemlerinin getirileri ve ekonomisi konusundaki farkındalıklarını artıracağı gibi, düzenlenecek seri konferanslarla dijital telsiz haberleşme sektörünün birbiriyle fikir alışverişinde bulunmasına katkı sağlayacak.

YENİ BİR ALAN

Bilişim sektörü başta olmak üzere neredeyse her alanda yaşanan dijital dönüşüm şirketleri dijital altyapılarını ve verilerini koruma konusunda önlemler almaya itiyor. Dijital dönüşüm ile şirketler ve kurumlar verilerini çok daha verimli şekilde muhafaza ederken, kolayca ve her noktadan ulaşılabilen veriler, iş süreçlerini önemli ölçüde hızlandırıyor. Özetle, dijital dönüşüm faydaları bu maddeler çerçevesinde gelişirken, frekans spektrumunu izleyen siber saldırganlar için de yepyeni bir alan ortaya çıkmış oldu.

HYTERA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Günümüzde oldukça kıymetli olan veriye ulaşmak için her geçen gün farklı yöntemler geliştiren siber saldırganlar, bu konuda hiç de hafife alınmaması gereken tehditler yaratıyorlar. Hytera'nın Ana Katılımcı ve teknoloji sponsoru olarak AES256 şifreleme özellikli dijital DMR telsiz modelleri ve TEA1,2,3,4 Algoritmaları destekleyen Tetra telsiz altyapı ve terminallerini görücüye çıkarması beklenen fuarda, Geleceğin Kamu güvenliği çözümleri arasında yer alacak LTE'nin diğer dijital telsiz altyapıları ile entegre çalışmasını sağlayan Unified Communication çözümlerinin de kullanıcıların ilgisini çekmesi bekleniyor.

KULLANICILAR BİLİNÇLENECEK

Bu yıl Las Vegas'ta düzenlenecek olan Uluslararası IWCE International Wireless Communications Expo Konferansı ve Fuarı ile birlikte katılımcı kurum temsilcilerinin ve şirketlerin dijital telsiz ve yeni nesil telsiz altyapılarının ihtiyaçlara göre doğru seçimi konusunda farkındalıklarının artırılması amaçlanıyor.

GÜNCEL TEHTİDLER HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLUNACAK

Halen birçok kurum ve şirket, yıllık BT bütçelerini planlarken dijital telsiz haberleşmesi ve güvenliği konusunda "eli sıkı" bir tutum izlerken, uzun vadede bu tutumun kendilerine yaratacağı tehlikenin farkında değiller. Uluslararası IWCE Fuarı'nda analog ve dijital telsiz haberleşme teknolojilerinin maruz kalabileceği güncel tehditler hakkında bilgi sahibi olacak kurumlar ve şirketler, haberleşme teknolojilerinde bilgi ve ağ güvenliğinin önemi çok daha iyi kavrama şansı yakalayacaklar.

FUAR HAKKINDA BİLGİ BU ADRESTE

21-25 Mart tarihleri arasında Las Vegas Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Uluslararası IWCE International Wireless Communications Expo Fuarı hakkında detaylı bilgiye erişmek ve ücretsiz olarak kayıt yaptırmak için www.iwceexpo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Las Vegas Alışveriş Advertorial Teknoloji Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title