Haberler

'Dijital Pazarlama Dersi' desteği L'Oréal Türkiye'den

Güncelleme:

Yüzyılı aşkın bir süredir güzellik alanında fark yaratan çalışmalara imza atan L'Oréal, hayata geçirdiği işbirlikleri ile çalışmalarını zenginleştirerek sürdürüyor.

L'Oréal Türkiye, ülkemizin önde gelen eğitim kurumlarından Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker koordinatörlüğünde hazırlanan 'Dijital Pazarlama' seçmeli proje dersine destek verdi.


11 Şubat tarihinde fakülte öğrencilerine yönelik hayata geçirilecek program ile farklı dijital pazarlama projelerinden sorumlu olacak öğrencilerin, e-ticaret, hedef kitle ve müşteri ilişkileri yönetimi gibi konularda dijitalleşmeyi maksimize etmeyi öğrenmeleri hedefleniyor.

Bu kapsamda Türkiye'nin öncü üniversitelerinden Boğaziçi Üniversitesi ile işbirliği gerçekleştiren L'Oréal Türkiye, üniversitesinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker koordinatörlüğünde, fakülte öğrencilerine yönelik hazırlanan 'Dijital Pazarlama' seçmeli proje dersine destek verdi.

AD 440 - Dijital Pazarlama adıyla anılacak ve 11 Şubat tarihinde başlayacak ders programı kapsamında dersi alan öğrencilere pazarlama, halkla ilişkiler ve tüketici gibi alanlarda dijitalin gittikçe artan etkisinin nasıl kullanabileceği konusunda pratik yapma şansı da verilecek. Ders, dijital pazarlamayı, şirketlerin stratejileri ve geleneksel pazarlama araçlarını birlikte uygulayarak ele alıyor.


Öğrenciler Prof. Dr. Ayşegül Toker'in anlatımı ve L'Oréal Türkiye'nin farklı iş bölümlerinden gelecek misafir konuşmacılardan dijital dünyanın trendlerini, dijitalin pazarlama ve yönetime uygulanmasını, dijital medyayı kurumsal anlamda daha etkili kullanma yollarını, dijital ve sosyal medya pazarlama kampanyalarının başarılarını nasıl değerlendireceklerini ve dijital medyayı kampanyalara nasıl entegre edeceklerini öğrenecekler. 2016 bahar döneminde uygulamaya konan dersin değerlendirmesiyse, vize ve final sınavları olmaksızın öğrencilere verilen proje ve ödevlerinden yapılacak.


"Gençleri desteklemekten mutluluk duyuyoruz"


L'Oréal Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Canan Karacan gençleri her platformda desteklemekten, onlara katkı verecek projelere ortak olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını paylaştı. Karacan sözlerine şöyle devam etti; "L'Oréal Türkiye olarak gençlerimize, her birinin taşıdığı cevhere inanan ve yeteneğe tutku derecesinde bağlı bir kurumuz. Gençlere yapılan yatırımların, ülkemizin yarınları için büyük öneme sahip olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda daha önce farklı ders ve işbirliği projeleri ile çok verimli çalışmalara imza attığımız, ülkemizin güzide eğitim kurumları arasında yer alan Boğaziçi Üniversitesi ile Dijital Pazarlama dersini hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Özel sektör ve akademi dünyası işbirlikleri öğrencilerimizin sürdürülebilir gelişiminde kritik öneme sahip. Söz konusu program ile öğrencilerimiz dijital alan gibi günümüz dünyası için son derece önemli bir mecraya ilişkin donanımlarını artırma imkânına sahip olacaklar. Bu yöndeki çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde de artırarak sürdüreceğiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title