Haberler

Dijital Öğrenme ve Öğrenme Fırsatlarına Erişim' Semineri

Adıyaman’da Halk Eğitim Merkezi usta öğretici ve öğretmenlerine ‘Dijital Öğrenme ve Öğrenme Fırsatlarına Erişim’ semineri verildi.

Adıyaman'da Halk Eğitim Merkezi usta öğretici ve öğretmenlerine 'Dijital Öğrenme ve Öğrenme Fırsatlarına Erişim' semineri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Dijital Öğrenme ve Öğrenme Fırsatlarına Erişim' semineri Halk Eğitim Merkezi salonunda verildi. Eğitim Uzmanı Hüseyin Erdoğan tarafından verilen seminer usta öğreticiler, öğretmenler ve kursiyerlere verildi.

Seminere Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, Şube Müdürü Cevdet Ataoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcisi Mehmet Sait Demir, Halk eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç katıldı.

Eğitim Uzmanı Hüseyin Erdoğan seminerde, öğrenmenin öneminden bahsederek, bilişim teknolojinin insan hayatındaki önemi ve getirdiği kolaylıklar, teknolojik araçların insan hayatına etkisi, teknolojinin hem zamandan hem de bilgiye ulaşmada getirdiği kolaylıklar ve geleceği planlamada teknolojinin yararları konusunda bilgilendirme yaptı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Erdoğan Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title