Haberler

Dijital dünyada tıklanma rekoru kırmak için 3 temel kuralı takip et!

Güncelleme:

Özellikle Google, Facebook ve Twitter gibi dijital mecraların hayatımıza girmesiyle dijital reklamlar ivme kazandı.

BİR TIK İÇİN; FİYAT POLİTİKASI, KAMPANYA VE TASARIM

Bununla birlikte, video reklamları alanında son iki yılda yüzde 50 büyüme gerçekleştirdiğine dikkat çeken CRM Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, markaların dijital dünyada hedeflerine ulaşmaları için 3 altın kuralı mutlaka yerine getirmelerini gerektiğini belirtti. Tüm sektörlerde, küçük ölçekli firmalardan büyük ölçekli firmalara kadar herkesin dijital reklam modelini tercih ettiğini söyleyen Becer, "Markalar, bir dijital reklamın startını vermek için çalışmaya başladığında fiyat politikasına çok önem vermeliler. Konuyu inşaat sektörü özelinde ele alırsak; İnşaat sektöründe son dönemde yüksek talep ve arsa fiyatlarındaki artış gibi bir farklı birçok nedenden dolayı; konut fiyatlarında ciddi bir artış söz konusu. Başarılı bir fiyat politikası oluşturmak için doğru değerlendirilmesi gereken iki kritik konu var; bunlardan biri lokasyon analizi diğeri ise, rakip analizidir. Bunu yaparken bölgenin gerçeklerinden uzaklaşmadan ve rakiplerin fiyatlarını inceleyerek oluşturulacak fiyatlandırma büyük ölçüde başarılı olacaktır" dedi.

"HİTAP EDİLECEK KİTLE TAM OLARAK BELİRLENMELİ"

En az fiyatlandırma kadar kampanya sürecinde hitap etmek istenilen kitlenin belirlenmesinin de çok önemli bir unsur olduğunu aktaran Becer, "Vade, faiz oranlarından önce hitap etmek istediğimiz kitleyi tam olarak belirlemek zorundayız. Eğer ulaşmak istediğimiz kitle yatırımcılar ise, yatırımcının ilgisini çekecek söylemler kullanmamız gerekiyor. Örnek olarak bir lansman projesini baz alırsak; Eğer slogan olarak 'hayatın merkezinde' ya da 'kapalı havuz' gibi söylemleri kullanırsak yatırımcı kitlenin dikkatini çekemeyiz. Burada kullanılması gerek söylemler; 'bölgenin son dönemde kazandığı değer', 'peşin fiyatında yapılacak indirim' ya da 'projenin ortalama kazanacağı değer' şeklinde olmalı."

TASARIMIM GÜCÜ YADSINAMAZ…

Bu iki unsurun doğru bir tasarımla desteklenmediği taktirde markanın reklam sürecinde istediği performansı alamayacağına dikkat çeken CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer, kampanya çalışmasında verilmek istenen mesajın en etkili görsel alanda verileceğinin altın çizidi. Becer, kampanya sürecinde oluşturulacak doğru tasarım dilinin, markayı sektörde rakiplerinden farklı konumlandıracağını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title