Haberler

Digor Belediyesinde Mali Usulsüzlük İddiası

Kars'ın Digor Belediyesindeki mali usulsüzlük iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Belediye Başkanı Ekrem Bingül ve Belediye Meclisi üyesi Ş.E. ile belediyede görevli 2 bürokrat gözaltına alındı.

Kars'ın Digor Belediyesindeki mali usulsüzlük iddialarıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Belediye Başkanı Ekrem Bingül ve Belediye Meclisi üyesi Ş.E. ile belediyede görevli 2 bürokrat gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Kontrolörlüğü müfettişlerince Digor Belediyesinde yapılan denetimlerinde usulsüzlük tespit edilerek, Digor Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Cumhuriyet Başsavcılığının "zimmet" ve "resmi evrakta sahtecilik" suçları nedeniyle başlattığı soruşturma kapsamında, Belediye Başkanı Bingül ve Belediye Meclis Üyesi Ş.E. ile belediye muhasebe müdürü R.K. ve yazı işleri müdürü Y.Ö. gözaltına alındı.

Polis ekiplerince belediyede yapılan aramada, belediye muhasebe kayıtlarının tutulduğu defterler ile bazı belgelere, harici diskler ve bilgisayar hard disklerine el konuldu.

Gözaltına alınan zanlılar, Digor İlçe Emniyet Amirliğine götürüldü.

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı Digor Kars Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

ınsanları cezaevine atmak için uydurulan ve bayağı zorlanan bir yeni kılıftır bence

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title