Haberler

Differdange 03-Trabzonspor Maçına Doğru

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 1-0'ın rövanşında yarın deplasmanda Lüksemburg'un Differdange 03 takımıyla karşılaşacak Trabzonspor'un teknik direktörü Şota Arveladze, kendilerini rakiplerine göre daha önde gördüklerini ve iyi sonuç alarak kupada yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Arveladze,  Municipal Stadı'nda bordo-mavili takımın oyuncusu Salih Dursun ile basın toplantısı düzenledi.

Yurt dışı ikinci etap kamp çalışmaları gerçekleştirdiklerini ve yarın da bu sezon ikinci resmi karşılaşmalarını oynayacaklarını belirten Arveladze, "İlk maçta istediğim olmadı ama sonuçta bir hafta daha beraber çalıştık. Daha kaliteli maç bekliyoruz. Bu nedenle yarınki maç bizim için çok önemli. Hazırlık dönemine inşallah böyle moralli devam edeceğiz ve diğer maçlara bakacağız" dedi.

Arveladze, Trabzonspor'un ilk maça oranla daha hazır olup olmadığı yönündeki bir soru üzerine, "Bu, fizik meselesi, daha fazla çalıştık. İlk maç öncesi rakibi ne kadar öncesinde videodan izletirsen izlet, canlı olarak görme fırsatı bulduk. Onları görerek tanıdık. Rakibe göre kendimizi daha önde görüyoruz. İkinci maçta daha iyi sonuç alarak UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Gürcü teknik adam, sakatlıkları bulunan Mehmet Ekici ve Medjani'nin kendilerini iyi hissettiklerini, forma giyme ihtimalleri bulunan bu futbolcularla ilgili kararı maç günü vereceklerini kaydetti.

Trabzonspor'un ikinci maçta bir strateji değişimine gitmeyeceğini anlatan Arveladze, "Trabzonspor'un tecrübesini kullanması gerekiyor. Bu kadar çok Avrupa'da oynama tecrübesini kullanmalıyız. Tabii ki hücum, bizim istediğimiz, her gün çalıştığımız bir stildir. Ama bunların bir dakikaları, riskleri var. Ona göre de stratejiyi futbolculara anlattık. Onlar da kendi tecrübelerini inşallah kullanacaklar" ifadelerini kullandı.

Şota Arveladze, maçın senaryosunun çok değişmesini düşünmediğini kaydederek, şunları kaydetti:

"Rakibin çok açık bir oyun göstereceğini düşünmüyorum. Hocası, futbolcuları kazanmak için gol atmak zorunda olduklarını biliyorlar. 0-0'lık sonuç onlara yetmiyor. Hem kontratak hem hücum olarak biraz daha fazla aktif olmaları, gol atmaları gerekir. Yine de ilk maça göre yüzde 100 tam tersini yapan bir rakip beklemiyorum. Dikkatli, organize olan, kontrataklarla sonuç arayan bir rakip bekliyorum. Onu yarın göreceğiz."

Salih Dursun'un açıklamaları

Trabzonspor'un sağ bek oyuncusu Salih Dursun ise Suruç'taki terör saldırısını kınadığını belirterek sözlerine başladı.

Trabzonspor için daha önce hayatını kaybeden isimlerin olduğunu da dile getiren Salih Dursun, şunları söyledi:

"Mehmet Dalman, Aykut Adıyaman, Sadık Karşıyakalı, Burak Yıldırım gibi saydığım isimler bu takım, şehir ve forma için canlarını feda ettiler. Bunun bilincindeyiz. Avrupa Ligi bizim için her zaman önemlidir, ülkemizi temsil ediyoruz. Çünkü bu saydığım isimlerin hepsinin ortak yanı ülkelerini çok sevmeleri. Biz ülkemizi çok seviyoruz. Elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz ve UEFA Avrupa Ligi'nde gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Hocamızın gösterdiği taktikleri uygulayacağız. Gerçek bir Türk gibi mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Şota Arveladze Trabzonspor Lüksemburg Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title