Haberler

Dıego ve Sow Buzları Eritti

Güncelleme:

Fenerbahçeli Diego, dünkü Trabzonspor karşılaşmasında tartışma yaşadığı Moussa Sow ile aralarında sorun olmadığını paylaştığı fotoğrafla duyurdu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, dünkü Trabzonspor karşılaşmasında tartışma yaşadığı Moussa Sow ile aralarında sorun olmadığını paylaştığı fotoğrafla duyurdu.

TRABZON MAÇINDA TARTIŞMIŞLARDI

Dün oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe mücadelesinde, sarı-lacivertli futbolcular Diego Ribas ve Moussa Sow ikilisi arasında bir pozisyon sonrası tartışma yaşanmıştı.

DIEGO'DAN BARIŞ FOTOĞRAFI

Olayın ardından Diego, bugün sosyal medya üzerinden paylaştığı bir fotoğrafla Senegalli futbolcu Sow ile aralarında bir problem olmadığını ilan etti. Sabah antrenmanı sonrası çekilen fotoğrafta ikilinin samimi pozu dikkat çekiyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Moussa Sow Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

KADIKÖYLÜ:

Futbolcuların Aldığı parayı şunu bunu bir kenara bırakın, Ayağına hiç top değmemiş yazarların da dediklerini bir kenara bırakın O kocaman sahada koşan mücadele eden futbolcuların pozisyon geregi öyle ani sinirlenmeleri ve birbirine sitemleride çok doğal görmemiz lazımken bu şekilde dünden biri sanki ölü yaralı var gibi manşetler ve haberler yapılması hoş değil.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title