Haberler

    Diego Simone'den, Di Maria'ya Övgü

    Güncelleme:

    Arjantinli teknik adam, vatandaşı Angel Di Maria'yı Real'in en güçlü silahı olarak gösterdi ve Madrid'in beraberlik için ona duacı olması gerektiğini söyledi.

    Süper Kupa finalinin ilk ayağında Real Madrid ile 1-1 berabere kalan Atletico Madrid'in hocası Simeone'ye göre oyunu değiştiren adam Di Maria'ydı.

    26 yaşındaki kanat oyuncusunu övgüye boğan Arjantinli teknik adam, "Oyun Di Maria ile birlikte değişti, ama bu çok normal Real'in en iyi oyuncusu o. Rakip yarı sahada fırsat yaratma ve şans bulma açısından en etkili isim yine o. Vatandaşım diye abarttığımı düşünmüyorum." dedi.

    Real'den avantajlı bir skor elde ettiklerini de sözlerine ekleyen teknik adam, "Bu gol sayesinde tur şansımız %50 oldu ve cuma günü evde oynayacağız. %50 diyorum çünkü Real gol atma konusunda sıkıntı çekmiyor. 0-0'a oynamak bize yaramaz. Maçın genelinde bizim istediğimiz futbol oynandı. Karakterini sahaya yansıtabilen taraf bizim takımdı." diye konuştu.

    Yeni transfer Mandzukic'in kaçırdığı fırsatlarla ilgili olaraksa "Takım adına defansif anlamda iyi işler yaptı. Onun ve Jimenez'in kontra ataklarda kesici rolünde oynamalarını istiyoruz. Takım kompple iyi oynadı." ifadelerini kullandı.

    Atletico Madrid, bu Cuma gecesi ezeli rakibini konuk edecek ve İspanya Süper Kupası'nı müzesine götürmeye çalışacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Atletico Madrid Angel Di Maria Real Madrid Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title