Haberler

Diego Ribas: "Yeni Transferlerimiz Harika ve Tam İhtiyacımız Olan Futbolcular"

Uğur Demirkırdı, Mustafa Akın, Düzce-DHA Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas, yeni sezon hazırlıkları kapsamında geldikleri Topuk Yaylası'nda basın toplantısı düzenledi.

Uğur Demirkırdı, Mustafa Akın, Düzce-DHA

Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas, yeni sezon hazırlıkları kapsamında geldikleri Topuk Yaylası'nda basın toplantısı düzenledi.

Brezilyalı futbolcu yeni sezon çalışmaları için, Şu ana kadar çalışmalarımız gerçekten çok iyi gidiyor. Bizim için faydalı olduğunu düşünüyorum. Buradan sezona hazır bir şekilde ayrılacağımıza inanıyorum. Geçtiğimiz sezon buraya geldiğimde biraz zamana ihtiyacım vardı. Bu zaman belki de benim de düşündüğümden daha fazla oldu. Kendimi geliştirmeye gayret gösterdim. Üzerine katarak her geçen hafta üzerine biraz daha katarak her geçen hafta bu lige biraz daha uyum sağlayarak sezonu iyi bir yerde bitirdiğimi düşünüyorum. Bu yılı geride bıraktıktan sonra daha iyi bir sezon çıkarabilmek için kendimi hazır hissediyorum dedi.

ÖNEMLİ OLAN PEREİRA İLE AYNI DİLİ KONUŞMAK DEĞİL, O'NUN FELSEFESİNİ İYİ BİR ŞEKİLDE ALGILAMAKTIR

Ribas, teknik direktör Pereira ile aynı dili konuşmasının bir avantaj olup olmayacağı sorusuna, Aslında en önemlisi dilden ziyade takımın onun felsefesini iyi bir şekilde algılamasıdır. Sahada yaptığımız çalışmalarda hocamızın bizden ne istediğine hakim olabilmemizdir. Tabii ki aynı dili konuşmak benim için son derece olumlu bir görüntü oluşturuyor. Ancak sahadaki sonuçlar aynı dili konuşmaktan çok daha önemli. Şu ana kadar gördüğüm antrenmanlardan ve çalışma sisteminden son derece memnunum. Tatmin olduğumu söyleyebilirim. Benim için söyle bir düşünce vardır sistem farketmeksizin ben her zaman takıma faydalı olabilmek için en iyisini yapmaya çalışırım. Bu takımı daha ileriye taşıyabilmek için hocamızın ihtiyacı olduğu her an ben hazır olmaya gayret göstereceğim yanıtını verdi.

YEDEK KALMAK GİBİ BİR ENDİŞEM YOK

Hiçbir zaman hiçbir kulüpte ben bu sene oynamayacağım düşüncesiyle başlamam diyen Ribas, Şu anda da böyle bir düşüncem yok. Ben kendime inanıyorum hedeflerim her sezon aynıdır. İlk 11'de ve takımıma faydalı olmak için sezona başlarım bu sezon da öyle olacak. Yaz döneminde karşıma fırsatlar oldu. Bazı transfer teklifleri çıktı karşıma. Hiçbiriyle detaylı görüşmelerim olmadı. Ben tamamen şu anda Fenerbahçe'ye odaklanmış durumdayım. Burada Fenerbahçe'yle şampiyonluk yaşamak istiyorum dedi.

BÖYLESİ YÜKSEK KALİTELİ OYUNCULARA İHTİYACIMIZ VARDI

Takıma yeni gelen oyuncular hakkında da açıklamalarda bulunan Diego, Gerçekten harika oyuncuların takıma katıldığını düşünüyorum. Bize fazlasıyla faydası olacak yeni transfer arkadaşlarımız var. Böylesi yüksek kaliteli oyunculara ihtiyacımız vardı. Takımdan ayrılan kaliteli oyuncularımızın yerini doldurması açısından önemliydi. Yeni gelen arkadaşlarımızın yüksek kalitede bu takıma faydalı olacaklarını düşünüyorum. Bu sezon takımı daha da ileri taşıyacaklardır şeklinde konuştu.

TAM OLARAK NANİ'Yİ TANIMIYORUM

Nani hakkında da konuşan Brezilyalı futbolcu, Tam olarak Nani'yi tanımıyorum. Onun harika bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Böyle harika oyunculara Fenerbahçe gibi kulüplerde her zaman kapısı açıktır. Bakalım neler olacak dedi.

DİEGO'DAN EMRE'YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Emre Belözoğlu'nun takımdan ayrılması hakkında düşüncelerinin sorulması üzerine konuşan Ribas, Aslında böyle bir analizi bana yapmak düşmez. Bu yönetimimizin ve hocamızın aldığı kararıdır. Bu konudaki analizler ve yorumlar onlar tarafından yapılmalı. İşin Fenerbahçe boyutu dışında yorum yapmam gerekirse Emre ile ilgili birkaç şey söyleyebilirim Emre'nin harika bir insan ve Emre'nin harika bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Onunla beraber oynamak olmak onu tanımak olmak benim için büyük bir keyifti. Hep ona bundan sonrası için iyi dileklerimi iletiyorum. Zaten böyle bir oyuncunun hiçbir zaman kulüpsüz kalacağını kötü durama düşeceğini düşünmüyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Topuk Yaylası Mustafa Akın Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title