Haberler

Diego Ribas'ın Golünde Ofsayt Tartışmaları Yaşandı

Güncelleme:

Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde ev sahibi ekibin attığı golde, ofsayt tartışmaları yaşandı.

Süper Lig'in 9. haftasında Kadıköy'de oynanan derbide Fenerbahçe, 37. dakikada Diego Ribas'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ancak gol ofsayt tartışmalarını beraberinde getirdi.

MUSLERA TOKATLADI, DIEGO AĞLARA YOLLADI

Gökhan Gönül'ün sağdan yaptığı ortaya Van Persie hareketlendi. Muslera çıkıp topu tokatladı ancak ceza alanı önünde bulunan Diego topu ağlara gönderdi.

Gökhan Gönül'ün sağdan orta yaptığı ancak ceza alanı içerisinde bulunan Van Persie'nin ofsayt olduğu tartışmaları ise gece damgasını vuracak cinsten.

YORUMCULAR NE DEDİ?

Öte yandan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "İki eski hakemi arayıp sordum. Biri ofsayt, biri değil dedi." ifadelerini kullanırken Erman Toroğlu ise "Gol net olarak ofsayt" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (68)

Beyin bedavaMobil-IOS:

Yine Fener yine şike

42
8
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALIYIKGARAŞ:

Lütfen aglamayalim

4
35
yanıtYanıtla
hdpkkMobil-ANDROID:

kesinlikle ofsayt kahrolsun hdp :-)

34
2
yanıtYanıtla
gs taraftariMobil-ANDROID:

hakem fb li

30
0
yanıtYanıtla
hayriMobil-ANDROID:

galatasarayin kadkoydeki tum maclarinda hakemle kazandi bu aksam net ofsayittan golatti fener yakismiyor

30
0
yanıtYanıtla
Gençlik27Mobil-IOS:

Buna ofsayt değil diyen tv yorumcuları bu işi bıraksın bir an önce

25
4
yanıtYanıtla
bjk:

bjkli olarak söylüyorum bu pozisyon ofsayt

21
0
yanıtYanıtla
19.05 DoğumluyumMobil-ANDROID:

şikebahçeliler adam mısınız lan

19
1
yanıtYanıtla
777Mobil-ANDROID:

Eğer ofsayt değilse ofsayt kuralı kaldırılmalı.

19
0
yanıtYanıtla
AboMobil-ANDROID:

Rıdvan ofsayt olduğunu bilmiyor mu? Taraflı yorumcu.Bu pozisyon Fifa kuralları gereği %100 Ofsayt.

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title