Haberler

    Diego'nun Gelmesinde Alex'in Payı Büyük

    Fenerbahçe'nin efsane 10 numarasının Diego'nun transferinde büyük payı olduğu öğrenildi.

    Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Ribas, kendisini 3 yıllığına sarı lacivertli kulübe bağlayan resmi sözleşmeyi dün başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı özel bir törenle imzaladı. Oldukça keyifli olan başkan Aziz Yıldırım, Diego'yu uzun süredir takip altında tuttuklarını belirterek, "İlk transferimizi imza töreniyle sonlandırmış olacağız. Diego ile ilk 2009 yılında görüşmüştük. Ancak o zaman mali şartlar uygun değildi. Şu anda kurumsal yapıdan dolayı burada bulunmamam lazım ancak Hasan Bey izne çıkacaktı o yüzden buradayım. Diego, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyor. Bu büyük aileye yeni bir fert geliyor" dedi.

    Ardından sözü alan Diego, "Aileme, babama ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha önce de görüşmüştük ancak bu kez görüşmelerimiz daha hızlı geçti. Burada olduğum için çok mutluyum. Allah'a şükürler olsun ki bu kulübe geldim. Hakkımda söylenenler beni çok gururlandırdı" diye konuştu. Brezilyalı yıldız, F.Bahçe'de efsane olan vatandaşı Alex de Souza hakkındaki bir soruya ise, "Alex çok kaliteli ve büyük bir oyuncu. Burada çok iyi bir grafik çizmişti. Karşılaştırmak doğru olmaz. Herkesin kendi kariyeri var. İkimiz arasında bir kıyaslama yapmak mümkün değil" dedi.

    Alex'in etkisi büyük


    Diego Ribas'ın, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmesinde eski kaptan Alex de Souza'nın da büyük etkisinin olduğu öğrenildi. Brezilya Milli Takımı'nda beraber forma giydiği Diego'nun kendisini, "Fenerbahçe beni istiyor" diye araması üzerine Alex'in eski takımına övgüler düzdüğü belirtildi. Alex'in, "Dünyanın en iyi taraftarının karşısında, dünyanın en ateşli stadında oynayacaksın. Onlar için savaşırsan seni ilah yaparlar. Fenerbahçe'den teklif almak hayatının şansı, Fenerbahçe için oynamak hayatının fırsatı" dediği kaydedildi.

    10 numara raftan çıkarıldı


    Alex, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kimseye verilmeyen 10 numaralı forma yine bir başka Brezilyalı oyuncuya nasip oldu... Sarı-lacivertlilerin efsanesi Alex'in forması, Diego Ribas'a verildi. Bu arada Fenerbahçe formasına reklam almadığı için Brezilyalı yıldızın imzasında formanın reklamsız oluşu dikkat çekti.

    Sabah

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title