Haberler

Didimli Satranççılar Turnuvadan Başarıyla Döndü

Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu Satranç Takımı öğrencileri, Söke Lions Derneği ve İlke Koleji tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası'na katıldı.

Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu Satranç Takımı öğrencileri, Söke Lions Derneği ve İlke Koleji tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası'na katıldı.

Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu Satranç öğrencileri Söke Lions Derneği ve İlke Koleji tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası'na katıldı. Satranç turnuvasında 3-B sınıfından Muhammed Yusuf Çelik averajla 4'üncülüğü, 3-A sınıfından Hüseyin Erez ise 8.liği elde ederek madalya kazandı. İlk ona madalya verilen turnuvada aynı puanda olmasına rağmen 9'unculuk ve 10'unculuk şansını averajla kaybeden 3-A sınıfından Emir Yıldız ve Nehir Özer ile 2-C sınıfından yiğit Efe Yılmaz da başarılı performans sergiledi.

Aynı zamanda turnuva organizasyon komitesi tarafından ödül töreninde Okul Satranç Antrenör Murat Özpınar ödül verildi. Özpınar, turnuvayla ilgili yaptığı değerlendirmede "Tüm turnuvaya katılan öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik ediyor, daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Akbük Belediyesi'nin ücretsiz servis temin etmesi sebebiyle de teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Yusuf Akbük Söke Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title