Haberler

Didim Yazarlar Festivali Heykelle Ölümsüzleşti

Didim Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali kapsamında hazırlanan Yazarlar Parkı’nın ve festivale katılan yazarların isimlerinin yer aldığı kitap şeklindeki heykelin açılışı Yazarların da katılımıyla yapıldı.

Didim Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali kapsamında hazırlanan Yazarlar Parkı'nın ve festivale katılan yazarların isimlerinin yer aldığı kitap şeklindeki heykelin açılışı Yazarların da katılımıyla yapıldı.

Aydının Didim İlçesinde bu yıl 11'inci kez düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali'nde Yazarlar onurlandırıldı. 28 Temmuz'da Yerel yazarların katılımıyla başlayan Yazarlar festivali etkinlikleri kapsamında Didim Belediyesince Ege Caddesi üzerinde kitap şeklinde hazırlatılan heykel törenle açıldı.

Didim Belediyesi'nin heykeltraşı Ekim Hasançebi tarafından hazırlanan 30 ton ağırlığında tek blok kitap halindeki heykelin açılışına Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve eşi, Didim Belediye Meclisi üyeleri, festivale katılan yazarlar Gül Sunal, Nalan Tuntaş ve Erdal İrfan katıldı.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, bu yıl 11'incisini düzenledikleri Altınkum Yazarlar Festivali için bu yıl özenle çalıştıklarını ve Bugüne kadar festivale katılan ve bu yıl katılacak olan yazarların isimlerinin yer aldığı heykel oluşturduklarını belirterek "Bu yıl 11'incisini gerçekleştirdiğimiz Altınkum Yazarlar Festivali'ne birbirinden değerli yazar ve sanatçı dostlarımız katılacak. Onların bizlere gösterdikleri sevgiye ve inceliğe karşılık bizlerde kendilerine yıllar içerisinde ve yıllar sonra hatırlayabilecekleri bir eser oluşturmak istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Atabay, bundan sonraki yıllarda da festivale katılacak olan yazarların isimlerini bu heykele ekleyeceklerini ve büyüyerek devam edeceğini bildirdi.

Konuşmaların ardından oluşturulan 30 ton ağırlığında, tek blok kitap halindeki heykelin açılışı Belediye Başkanı Deniz Atabay ve yazarlar Gül Sunal, Nalan Tuntaş ve Erdal İrfan tarafından gerçekleştirildi. Yazarlar Parkı'nın açılışı sonrası Altınkum Yalı Caddesi'ndeki festival alanına geçilerek yazarlar okurlarıyla buluştu. Düzenlenen imza gününe katılan yazarlar, Didim halkı ve Didim'e gelen tatilcilerin ilgisiyle karşılaşırken, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, festivale katılan yazarlara birer plaket verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Deniz Altınkum Didim Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title