Haberler

Didim Toplum Sağlığı Ebeler Haftasını Kutladı

Didim Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Mehmet Veysel Kılıç 21-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Ebeler Haftası dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu.

Didim Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Mehmet Veysel Kılıç 21-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Ebeler Haftası dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu.

21-28 Nisan tarihleri arasında kutlanan Ebeler Haftası dolayısıyla yazılı açıklamada bulunan Didim Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Veysel Kılıç Ebelik mesleğinin kutsal bir vazife olduğunu belirterek "Dünya'nın en eski mesleklerinden birisi olan "Ebelik Mesleği"nin önemine dikkat çekmek için dünyada ve ülkemizde her yıl 21-28 Nisan tarihleri arasında "Ebeler Haftası" kutlanmaktadır. Ebeler; doğum eylemini gerçekleştirmenin yanında ana-çocuk sağlığı, doğum öncesi ve doğum sonrası anne ve bebek bakım hizmetleri, anne ve bebekle ilgili koruyucu tedbirler, tıbbi önlemlerin alınması, gerekli hallerde ilkyardım ve acil önlemlerin alınması hizmetlerini de yürütürler. Ebeler, bu önemli sorumluluklarıyla takdir edilesi ve kutsal bir vazifeyi yerine getirmektedirler. Yeni bir canlının dünyaya gelmesine yardımcı olan, doğum ağrısı çeken bir annenin acılarını dindiren, aileye "istek ve özlemle beklenen birisinin katılmasını sağlayan" ve bu mucizevi olaya tanıklık etmenin gururunu yaşayan ebeler, bu sebeple toplum içinde saygın bir yer edinmiştir. Tıp dünyamızın temel taşlarından olan ve büyük özveriler içerisinde görevlerini yerine getiren ebelerimizin "21-28 Nisan Ebeler Haftası" kutlu olsun."dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title