Haberler

Didim Ticaret Odası'ndan Didim Belediyesi'ne Ziyaret

Didim Ticaret Odası Yönetim ve Meclis üyeleri, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Didim Ticaret Odası Yönetim ve Meclis üyeleri, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Çelik ve Gürol Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri; Celal Gümüş, Mekin Subaşı, Meclis Üyeleri; Ali Hikmet Atilla Aydın Çağlayan, Deniz Demir, Nihat Sandıkçı, Savaş Cengiz, Ümit Muslu ve Yılmaz Beyazkaz'dan oluşan ticaret odası heyetini Başkan Deniz Atabay ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

Didim'in kalkınmasında kısa sürede yol almak için kurumlar arası işbirliğinin oldukça önemli olduğunu vurgulayan Başkan Atabay, "Son yıllarda kurumlar arasında koordinasyon sağlanmaya başladı. Bunu daha da ilerletmeliyiz, birlikte yapılacak işleri bir araya gelip projelendirmeliyiz ve çok çabuk hayata geçirmeliyiz. 20 yıl önce halletmemiz gereken problemlerle uğraşıyoruz, bu sıkıntılar çok hızlı giderilecektir. İlçe Tanıtımında da ortak bir platform kurarak bir PR firması ile çalışmalıyız. Kurumların hareketleri yavaş kalıyor bunu böyle bir platformla aşabiliriz, Bu güne kadar birçok yapılan etkinlik ulusal basında gerektiği kadar yer alamamıştır. Böylelikle ulusal basında da yer alarak geniş kitlelere ulaşabiliriz" dedi.

Kos Adası ile yapılması planlanan karşılıklı seferler için Didim Ticaret Oda'sının Kültür Turizm ve Dış İlişkiler Komisyonu tarafından yürütülen çalışmaların son günlerde duyduğu en güzel projelerden biri olduğunu belirten Başkan Deniz Atabay, sonuçlanmak üzere olan girişimlerin destekçisi olacaklarını belirtti. Atabay, Didim'deki Tarihi yerler ve pazarın Kos'tan gelecek misafirler tarafından gezilebileceği şekilde Haftanın iki günü karşılıklı gerçekleşecek seferler hakkında bilgi aldı.

Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ da, Didim Ticaret Odasının Girişimleri ile olgunlaşan üniversite alanı tahsisi için Belediye Başkanının desteklerini beklediklerini kaydetti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hilmi Yıldırım Çağlayan Deniz Mehmet Çelik Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title