Haberler

Didim Gençlik Festivalinde Bayan Mehteranlar Beğeni Topladı

Didim Gençlik Festivalinin ikinci günü etkinlikleri kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi Bayan Mehteran Takımı eşliğinde kortej düzenlendi.

Didim Gençlik Festivalinin ikinci günü etkinlikleri kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi Bayan Mehteran Takımı eşliğinde kortej düzenlendi. Dansçı çocukların ve vatandaşların da ilgi gösterdiği kortej yürüyüşü Kent Meydanında sona erdi.

Didim Gençlik Festivalinin ikinci günü etkinlikleri kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi Bayan Mehteran Takımı eşliğinde kortej düzenlendi. Didim Belediye önünde başlayan yürüyüşte Bayan Mehteran takımı marşlar eşliğinde Didim Caddelerinde yürüdü. Kortejde anaokulu öğrencileri, gençler ve vatandaşlar da yer aldı. Kent Meydanında sona eren yürüyüş sonrasından Bayan Mehteran takımı Meydanda mini bir konser verdi.

Ardından İlçemizde faaliyet gösteren bazı anaokullarının öğrenciler dans gösterileri gerçekleştirdi. Minin öğrencilerin gösterişli kostümleriyle gerçekleştirdikleri dansla beğeni topladı. Etkinlikleri Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile CHP'li Meclis üyeleri de izlerken, etkinlikler kapsamında dans yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title