Haberler

Didim Fb Spor Okulları Yoğun Bir Katılımla Açıldı

Didim FB Spor Okullarının açılışı yoğun katılımla yapıldı.

Didim FB Spor Okullarının açılışı yoğun katılımla yapıldı. Açılışı kurdelasını Didim Kaymakamı İskender Yönden yaparken, açılışı sonrası Veteranlar takımı ile İlçe protokolü dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Didim'de Fenerbahçe Spor Okullarının açılışı görkemli şekilde yapıldı. 14 Haziran Pazar günü saat 19: 07'de Çamlık Mahallesi Garden Of sun tesislerindeki açılışa Didim Kaymakamı İskender Yönden ve eşi, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Emin Gümüş, Didim Eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim GS Spor Kulübü yöneticileri ile çok sayıda Fenerbahçe sevdalısı ile FB spor okullarına kayıt yaptıran öğrenciler katıldı. Açılışı kurdelasını Kaymakam İskender Yönden, FB spor okulu öğrencileriyle birlikte kesti.

Açılışın ardından Didim FB Spor Okulları sorumlusu Özkan Caymaz Spor okullarının Didim'e hayırlı olmasını dileyerek, "Vatana, Millete ve spor camiasına güzel ve iyi nesiller yetiştirmek istiyoruz. Destekleriniz için teşekkürler" dedi.

Didim Fenerbahçeliler Derneği başkanı Emin Gümüş ise konuşmasında "Spor Okulları çocuklarımızın hayatlarına nasıl olumlu yön verdiğini, kötü alışkanlıklar yerine sosyal ve kültürel katkı sağladığını bilinci içerisindeyiz. Didim FB Derneği olarak çocuklarımızın geleceğinde olumlu katkı da bulunmak ve da inşallah Didimimizden Fenerbahçe'mize ve ülkemize yıldız sporcular kazandırmak en büyük arzumuzdur. Bu vesile ile Tüm Fenerbahçe ailemize ve spor okulumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise konuşmasında bir takımın taraftarı olunmasının önemli olduğunu belirterek "Bir takımı tutmak önemli ama bir spor dalıyla uğraşmak çok daha önemli. Gençlerimize ve sporumuz ve spor ahlakını yerleştirmektir. Bu spor okulumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Protokolünün yer aldığı takımla Veteranlar takımı arasında dostluk maçı yapıldı. Renkli geçen maçın sonunda tüm sporculara madalya verildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İskender Yönden Fenerbahçe Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title