Haberler

Didim Esnaf Odası 27 Yıllık Üyelerini Unutmadı

1988 yılında kurulmuş olan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kurulduğu günden bu yana üyeliği devam eden oda üyelerine Oda yönetimi tarafından Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında plaket verildi.

1988 yılında kurulmuş olan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kurulduğu günden bu yana üyeliği devam eden oda üyelerine Oda yönetimi tarafından Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında plaket verildi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasında düzenlenen törene Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Oda yönetim kurulu üyeleri ile Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç katıldı.

Törende konuşan Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, bu yıl ilk kez ilçede Ahilik Haftasını kutladıklarını belirterek "1988 yılından bu yana odamıza üye olup işlerini devam ettiren üyelerimize onurlandırmak için bugün buradayız. Yönetim kurulumuzun kararıyla sizlere plaket vererek onurlandırmak istedik. Bu zamana kadar sunduğunuz hizmetler için teşekkür ediyorum." dedi.

"27 YILLIK ÜYELERE PLAKET"

Konuşmaların ardından 27 yıldır mesleğini sürdüren Oda üyelerinden "Bahri Aşık, Emin Gümüş, Musa Şahin, Ali Torun, İsmail Turgut, Şefik Şahin Fahir Bidan, Hacı Mahmut Özdaşçı, Mustafa Kıray, Mustafa Avcı, Refik Turan, Mehmet Esen, Egesel Ateşgür Kadir Sarı Cihat Özeren, Musa Adilak, Medet Maden, Mehtap Arıcı, ve Fatih Uslu'ya" Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç ve Oda yönetim kurulu üyelerince plaketleri verildi.

Törende plaket alan oda üyelerinin kendilerinin bu şekilde hatırlanması ve yıllar sonra kendilerinin plaketle onurlandırılmasından dolayı Didim Esnaf Odası Başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Törende ayrıca Esnaf Odası Başkanı Pektaşoğlu, EKK Başkanı Kubaliç'e teşekkür belgesi verdi. Pektaşoğlu ayrıca geçtiğimiz günlerde yurt dışı gezisine katılan Oda yönetim ve denetim kurulu üyelerinden Metin Destici'ye, Fırat Durmaz, Aslan Balakan ve Nazım Dilber'e teşekkür belgesi verip, odaya yaptıklarını katkılar için teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahilik Haftası Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title