Haberler

Didim'deki Silah Operasyonuna 2 Tutuklama

Aydın'ın Didim İlçesi'nde bir eve düzenlenen operasyonda tabanca ve suikast silahı olarak bilinen 'uzi' marka 2 tam otomatik tabancayla yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Aydın'ın Didim İlçesi'nde bir eve düzenlenen operasyonda tabanca ve suikast silahı olarak bilinen 'uzi' marka 2 tam otomatik tabancayla yakalanan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Taşburun Mevkii'ndeki bir eve geçen salı günü operasyon düzenledi. Baskında 'uzi' marka 2 tam otomatik tabanca, bu silaha ait 2 adet susturucu, 5 şarjör, hayalet silah olarak bilinen 'glock' marka bir tabanca, 47 adet 7.65 milimetre çapında tabanca mermisi, 76 adet 9 milimetre çapında tabanca mermisi, 1 adet drone denilen insansız hava aracı, 4 dürbün ve 8 cep telefonu ele geçirilmişti. Evin içerisindeki soba kovalarının içine konulup, üzerine kömür ve odun doldurulmuş vaziyette saklanan silah ve cephanere el konulurken, ele geçirilen silahlar incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildi. Olayla ilgili olarak da Ş.Z.A. (53), M.Ç.(36), E.Y.(30) ve S.G. (30) gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.Y. ve S.G., savcılıktan serbest kaldı. Ş.Z.A. ve M.Ç. ise nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Tutuklanan 2 şüphelinin bir ay önce Didim'e geldikleri öğrenildi. - Didim

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taşburun Aydın Didim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title