Haberler

Didim'deki Cinayet ve 2 Ceset Bulunması

Aydın'ın Didim ilçesinde 3 kişiyi öldürmek iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Aydın'ın Didim ilçesinde 3 kişiyi öldürmek iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Didim'de başından vurularak öldürülen Didim Su Sporları Derneği Başkan Yardımcısı Metin Diler ile boş arazide cesetleri bulunan Şamil Olca (30) ve Yaşar Kaya'yı (45) öldürmek suçundan aranan ve Söke ilçesinde yakalanan 28 yaşındaki Kadir K. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklandı.

Kısa bir süre önce cezaevinden tahliye olan şüphelinin emniyetteki ifadesinde aralarında husumet olduğu için Diler'i öldürdüğü, Olca ve Kaya'yı da kendisine zarar verecekleri düşüncesiyle korktuğu için öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Olay

Didim Su Sporları Derneği Başkan Yardımcısı Metin Diler Perşembe günü uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatı kaybetmişti. Dün ise Fevzipaşa Mahallesi Gevrek mevkisindeki boş arazide 2 erkek cesedi gören vatandaşlar polise haber vermişti. İncelemede, cesetlerin Şamil Olca (30) ile Yaşar Kaya'ya (45) ait olduğu ve bu kişilerin tabancayla öldürüldükleri tespit edilmişti.

İlçedeki 3 cinayetin zanlısının Kadir K. olduğu belirlenmiş, şüpheli Söke ilçesinde yol kontrolünde polis ekiplerince yakalanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Yaşar Kaya Didim Aydın Söke 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title