Haberler

Didim'de Turizm Haftası Etkinlikleri

Didim’de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Altınkum Sahili'nde, iki yelken kulübü öğrencileri yelkenleriyle optimist yarışması düzenlendi.

Didim'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Altınkum Sahili'nde, iki yelken kulübü öğrencileri yelkenleriyle optimist yarışması düzenlendi.

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Didim'de Optimist yarışmaları yapıldı. Altınkum Barış Parkı önünde sona eren yarışmalarda Didim'de kurulmuş olan iki yelken kulübünün öğrencileri boy gösterdi. Etkinliğe Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ile Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte konuşan Belediye başkanı Deniz Atabay Didim'in yüzünü denize dönmesi noktasında Yelken kulüplerinin kurulduğunu ve şu an 2 yelken kulübünün olduğunu belirterek "Bu spor ülkemizde gelişmiş düzeyde yapılıyor. Çocuklara özgüven aşılıyor hem bedenen hem de fiziken çocuklara katkı sağlıyor. Biz yerel yönetim olarak bu sporun gelişmesi noktasında gerekli destekleri vereceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından Valiler Ortaokulu Halk oyunları ekibi gösteriler sundu. Ardından Optimist yarışmasına katılan öğrenciler tebrik edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınkum Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title