Haberler

Didim'de Tayini Çıkan Didim İlçe Tarım Müdürüne Veda Töreni

Didim’de 20 yıldır görev yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Efe’nin İzmit’in Başiskele ilçesine tayini çıkmasının ardından veda etkinliği düzenlendi.

Didim'de 20 yıldır görev yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Efe'nin İzmit'in Başiskele ilçesine tayini çıkmasının ardından veda etkinliği düzenlendi.

Didim Ziraat Odasında düzenlenen törene Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Tarım Müdürü İsmail Efe, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir, Oda Meclis Başkanı Kemal Ak, DİTAB Başkanı Sevinç Karataş, Didimli üreticilerinde Fuat Tanman ve Sami Nalıncı ile Didim Ziraat Odası Meclis üyeleri katıldı.

Törende ilk konuşan Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir İlçe Tarım Müdürü İsmail Efe'nin uzun yıllardır ilçede görev yaptığını belirtirken "İlçemiz tarımında entegre ve eğitim çalışmalarında kendisinden çok destek aldık. Biz İsmail Bey'in ayrılmasından son derece üzgünüz. Bizim burada yaptığımız çalışmalarda Aydın Valiliği, Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi ve diğer kurumların desteğini her zaman yanımızda gördük. Bu noktada tüm kurumlara da teşekkür ediyorum. İsmail bey'e yeni görevde başarılar diliyorum. Didim ile olan bağının süreceğine inanıyorum." dedi.

"BİZLERE ÖNCÜ OLDU"

Tanmanlar şirketinin üst düzey yetkilisi Sami Nalıncı ise Söke ovasının ardından Didim Ovasının da oluştuğunu, bu kavramında İlçe Tarım Müdürlüğü ve Didim Ziraat Odasının çalışmalarıyla olduğunu ifade ederek "İlçe Tarım Müdürümüzle uzun yıllar çalışma imkanı bulduk. Bizlere tarımın çeşitliliği konusunda öncü oldu. Örnek çalışmalar yaptık. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyorum." dedi.

Tanman şirket grubu adına ise İşadamı Fuat Tanman da İlçe Tarım Müdürüyle 7 sene önce tanıştığını belirterek "Bizlere yenilikler konusunda öncü oldu. Dostça çalışmalar gerçekleştirdik. Ayrılmazı bizim için bir kayıp ama gittiği yer için bir şans, aramızdaki dostluk bağının süreceğine inanıyorum." dedi.

Didim Ziraat Odası Eski Başkanı Ahmet Çetin ise İlçe Tarım Müdürüyle çalışma imkanı bulduğunu ve son derece güzel çalışmalar imza attıklarını belirterek "Kendisinin gittiği yerde Didim'in bir tanıtım elçisi olacağına inanıyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

"DOST CANLISI"

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise konuşmasında Turizm Derneği başkanlığı döneminde İsmail Efe ile birlikte çalışma imkanı bulduklarını belirterek "Güzel çalışmalar yaptığımız dost canlısı birisi kendisi; gittiği yerde güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Didim'den de kopamayacağını biliyorum." dedi.

Didim Kaymakamı İskender Yönden ise devlet memurlarının tayini çıkmasının işlerinin bir gerçeği olduğunu ifade ederek "Hepimiz görev yaptığımız yerlerde vazgeçilmez sanırız ama aslında öyle değil, İsmail bey'in yeni gideceği yerde de hizmet bekleyenler var. Burada yaptıklarını orada da yapacağına inanıyoruz. Kendisiyle 2,5 ay gibi bir çalışma imkanım oldu. İşine ve konusuna hakim bir memurumuz. Yeni görev yerinde çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

"TEŞEKKÜR PLAKETLERİ VERİLDİ"

Didim Tarım Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü İsmail Efe 1994 yılından bu yana Didim'de olduğunu ve bu sürede görev yaptığını belirterek "Didim çiftçisi ve Didim tarımı için bir şeylr yapmaya çalıştık. Gördük ki Didim çiftçisine ne veriyorsan alıyor. Bizim tüm çalışmalarımızda arkamızda oldu. Didim'den ayrılıyorum ama dostlarımız burada, her zaman sizlerle olmaya devam edeceğim." dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Yönden ve Başkan Atabay hizmetlerinden dolayı İlçe Tarım Müdürü Efe'te teşekkür plaketi verdi. Tanmanlar ailesi adına Fuat Tanman ve Sami Nalıncı'da Efe'ye teşekkür şilti verirken Oda Yönetimi adına da Oda Başkanı Gökdemir ile Meclis Başkanı Kemal Ak'ta Efe'ye çiçek verdi. Törenin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title