Haberler

Didim'de Sağanak Yağmur Hayatı Olumsuz Etkiledi

Didim'de sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi AYDIN'ın Didim İlçesi'nde etkili sağanak yağmur sonrası zemin katlardaki bazı ev ve işyerlerini su bastı, yollar sular altında kaldı.

Didim'de sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde etkili sağanak yağmur sonrası zemin katlardaki bazı ev ve işyerlerini su bastı, yollar sular altında kaldı. İlçede son 24 saatte metrekareye 52.8 kilogram yağış düştüğü açıklandı.

İlçede bu gece dolu ile başlayan yağmur, gündüz aralıklarla sağanak olarak aralıklarla sürdü. Sağanak yağmur nedeniyle Altınkum Mahallesi'nde zemin katlardaki ev ve işyerlerinde su baskını yaşandı. İlçe merkezi ile bağlantıyı sağlayan Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, İnönü Bulvarı ve ilçe merkezindeki ana arterlerde oluşan su birikintileri sürücülere, zor anlar yaşattı. İlerlemekte güçlük çeken bazı araçlar dereye dönen caddelerde mahsur kaldı. Didim Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ ekipleri de su baskınları sonrası çalışma başlattı. Son 24 saatte ilçede metrekareye 52.8 kilogram yağışın düştüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Didim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title