Haberler

Didim'de Makilik Alanda Yangın

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangın yerinden genel görüntü- İtfaiye ekiplerinin gelişi- Genel görüntü ve detaylar- Yangın söndürme çalışmaları- Yolun trafiğe kapanması Didim'de makilik alanda yangın- Didim'de çıkan yangında 50 dekar makilik alan zarar gördü Aydın'ın Didim ilçesinde çıkan yangında 50 dekar makilik alan zarar gördü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yangın yerinden genel görüntü- İtfaiye ekiplerinin gelişi- Genel görüntü ve detaylar- Yangın söndürme çalışmaları- Yolun trafiğe kapanması Didim'de makilik alanda yangın- Didim'de çıkan yangında 50 dekar makilik alan zarar gördü Aydın'ın Didim ilçesinde çıkan yangında 50 dekar makilik alan zarar gördü.Kıtıklıkuyu mevkisinde, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın Didim Devlet Hastanesi bahçesine de sıçradı.Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Didim Belediyesi itfaiye ekipleri, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere arazöz ve bir iş makinesiyle müdahale etti. Ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışmasıyla söndürülen yangında, 50 dekarlık alan zarar gördü. İnönü Bulvarı, polis ekipleri tarafından yaklaşık bir saat ulaşıma kapatıldı. Didim Kaymakamı İskender Yönden de yangın bölgesine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Didim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title