Haberler

Didim'de Makilik Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Alanlarına İlerliyor

Güncelleme:

Didim Martı Sitesi mevkisinde makilik alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Yerleşim alanlarına doğru ilerleyen yangına, karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Didim'de makilik alanda çıkan yangının, rüzgarın etkisiyle yerleşim alanlarına doğru ilerlediği, kontrol altına alınması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Martı Sitesi mevkisindeki makilik alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangına Orman Bölge Müdürlüğü ile Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri karadan ve havadan müdahale etti.

Henüz kontrol altına alınamayan ve yaklaşık 40 dekar alanda etkili olduğu bildirilen yangının yazlıklar ve Didim Polis Akademisi Eğitim Kampının da bulunduğu yerleşim alanlarına doğru ilerlediği, kontrol altına alınması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Didim Martı Sitesi yakınlarındaki bir başka mevkide, öğle saatlerinde makilik alanda çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınmış, yaklaşık 20 dekar alan zarar görmüştü. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Aydın Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title