Haberler

Didim'de Kamu Çalışanları Fidan Dikti

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Didim Temsilciliği üyeleri, Akbük yolu üzerinde 200 çam fidanını toprakla buluşturdu.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Didim Temsilciliği üyeleri, Akbük yolu üzerinde 200 çam fidanını toprakla buluşturdu.

KESK'e bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri sendikası (SES) üyeleri Akbük yolu üzerinden fidan dikimi gerçekleştirdi. Didim Belediyesinin katkılarıyla SES Aydın Şubesinin destekleriyle ve SES Didim temsilciliğinin girişimleriyle gerçekleştirilen etkinlikte Fıstık çamı ile Karaçam'ın yer aldığı fidanlar toprakla buluştu.

SES Didim temsilciliği Yürütme Kurulu üyesi Bülent Akın, SES hatıra Ormanını oluşturmak için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ve Gezi parkı anısına fidan diktiklerini belirterek "Etkinliğimiz Didim Belediye Başkanımız Deniz Atabay, SES Aydın Şubemiz, SES Aydın Şube eski başkanımız Eyüp Curun destek verdi. 500 adet fidan aldık; 200 tanesi toprakla buluşturduk. Geriye kalan 300 fidanı belediyemize bağışladık. Didim için oluşturduğumuz bu hatıra ormanı kentimiz açısından da önemli olduğunu düşünüyorum. Emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaçam Aydın Akbük Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title