Haberler

Didim'de Engelli Vatandaş Bayram Öncesi Sevindirildi

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Akyeniköy Mahallesi’nde oturan engelli Latif Ada’ya ihtiyacı olan hasta yatağını temin etti.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Akyeniköy Mahallesi'nde oturan engelli Latif Ada'ya ihtiyacı olan hasta yatağını temin etti.

Didim'e bağlı Akyeniköy mahallesinde eşi Cennet Ada ile birlikte 6 aydır felçli olarak yaşayan yatağa bağlı 76 yaşındaki Latif Ada'nın yüzü Kurban bayramı öncesinde güldü. Latif Ada'nın durumuyla ilgili olarak kendisine bilgi verilmesinin ardından talimat veren Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Latif Ada'nın ihtiyacı olan hasta yatağını ailesine teslim etti. Akyeniköy'de Latif Ada ve eşini ziyaret eden Başkan Atabay Cennet Ada ile bir süre sohbet edip sorunlarını dinledi ve belediye olarak kendilerini her konuda yardımcı olamaya devam edeceklerini söyledi.

Cennet Ada ise yapılan bağıştan dolayı Başkan Atabay'a teşekkür ederken, eşinin bakımının biraz daha kolay ve rahat olacağını söyledi.

Başkan Atabay'a CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Belediye Meclis Üyeleri Ali Çağlar ve Sevinç Karataş ile Didim Belediyesi Akyeniköy sorumlusu Bekir Ceyhan'da eşlik etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akyeniköy Karataş Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title