Haberler

Didim'de 300 Dekar Alan Yandı

Güncelleme:

Aydın'ın Didim ilçesinde makilik alandaki yangında 300 dekar alandaki bitki örtüsü zarar gördü.

Aydın'da makilik alanda yangın- Didim ilçesinde makilik alandaki yangında 300 dekar alandaki bitki örtüsü zarar gördüAYDIN (AA) - Didim ilçesinde makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangında 300 dekar alandaki yeşil bitki örtüsü zarar gördü. Edinilen bilgiye göre Hisar Mahallesi Çamkoy mevkisindeki makilik alanda henüz tespit edilemeyen nedenle başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayıldı.Yangına, Aydın Orman İşletme Müdürlüğü ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin müdahale etti. Yangının ilerlediği yönde bitki örtüsünü kaldırarak söndürme çalışmalarına katılan iş makineleri, itfaiye araçlarının geçmesi için de yol açtı. Yangın, Didim Belediyesi Arıtma Tesisleri'nin bulunduğu bölgeye ulaşmadan kontrol altına alındı.Yetkililer, ilk belirlemelere göre 300 dekarlık makilik alan ve sahilde bulunan ardıç ağaçların zarar gördüğünü belirtti. .

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Didim Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

kara:

bu ormani yakanlar bellidir bekleyeceksin oraya hangi müteahit ev yapiyorsa onu yakalayacaksim kesinlikle o yaptirmistir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title