Haberler

Didim'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Didim’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen resmi törenle kutlandı.

Didim'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen resmi törenle kutlandı. Törende, harmandalı oynayan Didim Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü ekibi izleyenleri büyüledi.

Didim Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen kutlama törenine, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Didim Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Garnizon Komutanı Deniz Yarbay Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede, kurum amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Yönden, Garnizon Komutanı Gülseven ve Belediye Başkanı Atabay'ın tören alanındaki öğrencilerin ve halkın bayramını kutlaması ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilerden oluşan halk oyunları ekipleri gösterilerini sunarken, Didim Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü'nün "Didim Harmandalı Oynuyor" projesi çerçevesinde 100 kişilik ekip, harmandalı gösterisi sergiledi. Harmandalı oyunu, izleyenlerden büyük alkış topladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

29 Ekim Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title