Haberler

Didim CHP'de Hüseyin Yıldız 'Yarışta Bende Varım' Dedi

21 Haziran’da yapılacak olan CHP Didim İlçe Olağanüstü Kongresi öncesinde Hüseyin Yıldız düzenlediği basın toplantısında İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

21 Haziran'da yapılacak olan CHP Didim İlçe Olağanüstü Kongresi öncesinde Hüseyin Yıldız düzenlediği basın toplantısında İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Bugün saat 13: 00'de CHP İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına çok sayıda partili katıldı. Basın toplantısı öncesinde kısa bir konuşma yapan CHP Didim İlçe Başkanı ve İlçe Başkan adayı Gökmen Karataş "21 Haziranda yapılacak Didim CHP olağanüstü kongresinde adaylığını açıklayacak olan Hüseyin yıldız'a başarılar diliyorum. Kongre dönemine kadar dostça barışçıl kongre süreci olacağını düşünüyorum. Böyle olacaktır bize yakışanda budur. Çok çeşitli seçimler geçirdik rakipler olacaktır demokratik bir hak bu; ben Hüseyin Yıldız'a ve aday olmayı planlanan arkadaşlara başarılar diliyorum" dedi.

CHP Didim İlçe Başkan Adayı Hüseyin Yıldız da, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Eskide yaşananlara takılıp kalmadan kırgınlıkları ve çekişmeleri bir kenara koyduğumuz, şahsi hesapları ve kısır tartışmaları arkamızda bıraktığımız Didim CHP Örgütünü oluşturmak için tüm partililerimizin desteğini bekliyorum. Kimseyi ötekileştirmeden Ben değil biz düşüncesi taşıyarak Kavga etmeden özgürce fikirlerin tartışıldığı Hizmet için adayların yarıştığı Delegelerimizin hür iradelerine saygı gösterildiği Partimize gönül veren herkesi kucakladığımız Birlik ve beraberliği bir gök kuşağı gibi oluşturduğumuz Didim CHP örgütünü oluşturmak için bu göreve talip oluyorum. CHP bayrağı altında toplanan tüm yoldaşlarıma sesleniyorum. Zaman durma zamanı değil Önümüzde gerçekleşecek olan bir cumhurbaşkanlığı seçimi ve hemen ardından yapılacak olan genel seçimler bulunmakta Tüm bu süreçler için ekip arkadaşlarımla hazırladığımız Seçim mastır planımız hazır Yapılamasının önemli olduğunu düşündüğüm bazı çalışmaları sizlere aktaracağım. Olağanüstü kongrenin hemen ardından ilk olarak diğer aday arkadaşlarımızı da yanımıza alarak Birlik ve beraberliğin sağlandığı kısa vadede seçim çalışmalarını tüm Didim'e yaymayı başarmış örgütlenmenin startını vereceğiz. Mahalle temsilciliklerini acilen güçlendirerek halka dokunan CHP anlayışını tabana yayma çalışmalarına büyük bir hız vereceğiz. Parti içi eğitimlere önem verilerek seçim süreçlerinde üyelerden maksimum fayda sağlanması hedefleyeceğiz. Bu söylemlerim doğrultusunda da tüm CHP Didim İlçe Başkanı adayı arkadaşlara başarılar dilerim" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yıldız Karataş Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title