Haberler

Didim Cem Evi Hıdırellezi Kutladı

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği Hıdırellezi Orman kampında düzenlediği etkinlikle kutladı.

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği Hıdırellezi Orman kampında düzenlediği etkinlikle kutladı.

Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cem Evi Derneği öncülüğünde Hıdırellez kutlandı. Orman kampındaki etkinliğine Dernek üyelere büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay CHP Didim İlçe başkanı Gökmen Karataş, Didim Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Yılmaz, Sevinç Karataş, İbrahim Eray ve Ali Çağlar, CHP Didim İlçe yöneticileri,

Eğitim Sen üyeleri, SES üyeleri, Haziran Hareketi. EMEP İlçe yöneticileri, Emekli Sen üyeleri, Akbük Cemevi yönetimi, Çorum Hititliler Derneği üyeleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Didim Cem evi Derneği Başkanı Hüseyin İlhan tüm konukların ve katılımcıların Hıdırellez Bayramını kutlarken, tüm Annelerinde Anneler gününü kutladı.

Konuşmanın ardından konuklara Pilav üstü tavuk ve ayran ikram edilirken, kendi imkanlarıyla mangal yapan dernek üyeleri de gönüllerince bir gün geçirdi. Hıdırellez kutlamaları kapsamında türküler çalındı ve halayla çekildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hıdırellez Karataş Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title