Haberler

Didim Belediyespor'da "Taraftar Kartı" Uygulaması Protokole Dağıtıldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Didim Belediyespor, “Taraftar Kartı” uygulamasını başlattı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Didim Belediyespor, "Taraftar Kartı" uygulamasını başlattı.

Hem ekonomik yükünü hafifletebilmek, hem de taraftarı bir araya getirmek için 'Taraftar Kartı' uygulamasını başlatan Didim Belediyespor'da Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ile Genel Kaptan Evren Ermurat, ilçe protokolüne ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Didim Kaymakamı İskender Yönden'i makamında ziyaret eden Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Bedri Altıntaş, takım hakkında bilgiler verdi.

Takımın bu sezon komple yenilendiğini ve maçların 25 Eylül Pazar günü başlayacağını belirten Altıntaş, "Takımımızın taraftarına ihtiyacı var. Gün birlik olma günüdür. Bu sezon ilk olarak 'Taraftar Kartı' uygulamasını başlattık. 'Standart', 'Genç Pelikan', 'Premium' ve 'VIP' olmak üzere dört farklı çeşitte taraftar kartı hazırladık. Hem kulübümüze destek sağlamak, hem de taraftarlarımızı bir araya getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Yönden'e plaket ve 'VIP' taraftar kartını veren Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş, ardından Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede ile İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gürkan Kabakçı'yı ziyaret ederek plaket ve 'VIP' taraftar kartlarını verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İskender Yönden Altıntaş Didim Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title