Haberler

Didim Belediyespor'a Yeniden Yıldız Dönemi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Didim Belediyespor’da ilk imzalar atıldı.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Didim Belediyespor'da ilk imzalar atıldı.

Mavi beyazlı ekibin başına, Didim'i Bölgesel Amatör Lig'e şampiyon olarak çıkaran antrenör Ayhan yıldız getirilirken, İç transferde 5 futbolcu, dış transferde ise 6 futbolcu ile anlaşıldı.

Bölgesel Amatör Lig'de Didim'i temsil eden Didim Belediyespor'da ilk imzalar atıldı. Mavi beyazlı ekipte ilk imzalar atılırken takımın başına ise takımı daha önce uzun yıllar çalıştıran ve Didim'i Bölgesel Amatör lige şampiyon olarak çıkaran antrenör Ayhan yıldız getirildi. Yıldız'in yardımcılığına da Halil Akkuş yapacak.

"İÇ VE DIŞ TRANSFERDE 11 FUTBOLCU İLE ANLAŞILDI"

Öte yandan ise Mavi beyazlı ekipte Yönetim kurulu iç transferde Kaleci Erman, Ali Çetin, Ünal, Ediz ve Mami lakaplı Muhammed ile anlaştığı öğrenilirken geçen yıl takımdan ayrılan Aytaç ile yeniden anlaşılarak transfer edildi. İç Transferde ise Gökhan Bulut, Rıza Bulut ve Recep ile görüşmeler sürüyor. Mavi beyazlı ekip ise dış transferde ise Salihli Belediyespor'dan Mustafa ve Sercan, Kütahya'dan Burçin, Çiğli Belediyespor'dan Hakan Çorlak ile Ulaş Murat ile anlaştı.

Mavi beyazlılarda Antrenör Ayhan Yıldız ile anlaşılan futbolcularla imzaların önümüzdeki günlerde atılacağı bildirilirken, transfer çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gökhan Bulut Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title