Haberler

Didim 8. Altınkum Yazarlar Festivali Başladı

Didim Belediyesi'nin ana sponsorluğunda bu yıl 8.düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali, geniş bir katılımın olduğu açılış ile başladı.

Didim Belediyesi'nin ana sponsorluğunda bu yıl 8. düzenlenen Altınkum Yazarlar Festivali, geniş bir katılımın olduğu açılış ile başladı.

Didim Belediyesi'nin ana sponsorluğunda ve bazı işletmelerinde sponsor olarak destek verdiği 8. Altınkum Yazarlar Festivali resmi açılışla başladı. 29- 31 Temmuz arasında konuk yazarların ağırlandığı festivalin resmi açılışı dün akşam yapıldı. 1-15 Ağustos 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan ve Hayri Kandemir'in koordinatörlüğünde bu yıl 8. düzenlenen Festivalin açılışına Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, İl Genel Meclis Üyesi Hasan Yavuz, Belediye Meclis Üyesi A. Turan Özdemir, Festival sponsorlarından Rafinesse Travel'in sahibi ve Ticaret Odası Meclis Üyesi Hikmet Atilla katıldı.

Açılışta konuşan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı 8.si yapılan Yazarlar Festivalinin Didim'in kültür ve sanat hayatına katkı sağladığını ve her yıl değişik yazarların Didim'de ağırlandığını belirtti. Başkan Kamacı Belediye anlamında her zaman sanata kültüre ve sanatçıya destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Konuşmanın ardından Başkan Kamacı Yazarlar Festivalinin ilk gün konukları olan Yazar Canan Tan'a ve Hasan Cüneyt Bozkurt'a teşekkür plaketi verdi.

Yazar Canan Tan Didim'de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Didim'de her kesimden insanla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Festivalin açılışında konuşan Didim Kaymakamı Ersin Emiroğlu ise Didim'de 8. düzenlenen festivalin Didim'in kültürel hayatına katkı yaptığına inandığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmaların ardından Yazarlar Canan Tan ve Hasan Cüneyt Bozkurt okurlarıyla buluştu. Özellikle Yazar Canan Tan okurlarının büyük ilgisiyle karşılaşırken bol bol okurlarıyla fotoğraf çektirip, kitaplarını imzaladı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mümin Kamacı Canan Tan Altınkum Didim Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title