Haberler

Didier Drogba, ABD Ligi'ne Gidiyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski yıldızı 37 yaşındaki Didier Drogba, ABD Ligi ekiplerinden Chicago Fire ile 2.4 milyon Euro'ya anlaştı.

Fildişi Sahilli ünlü forvet Didier Drogba da ABD yolunda. Steven Gerrard, Frank Lampard ve Kaka Leite gibi yıldızların top koşturduğu ABD Ligi'ne eski Galatasaraylı forvet de gidiyor.

Geçen sezon sonunda Chelsea'den ayrılan 37 yaşındaki Didier Drogba'nın yıllık 2.4 milyon Euro karşılığında Chicago Fire ile sözleşme imzalayacağı bildirildi.

KATAR'I REDDETTİ

Didier Drogba, 2012'de ABD Ligi'nden gelen teklifleri geri çevirip, Çin Ligi takımı Shanghai Shenhua'ya transfer olmuştu. Drogba'nın Katar'dan gelen cazip bir teklifi ise geri çevirdiği öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Steven Gerrard Frank Lampard Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

mehtap:

Bizde kalsaydin keske...

27
8
yanıtYanıtla
Mojekler Mekany Turkmenistan:

o kadar paran çoksa fakire fukaraya ver..

yanıt17
yanıt2
POLİSTEN ÇOK ÖNEMLİ NOT...:

bu ülkedeki en sahipsiz başıboş kurum emniyet teşkilatıdır. . . nedenmi, çünkü polisin çalışma şartları, özlük haklarıyla alakalı adam gibi bir kanun yasal düzenleme yok tüm yetki başındaki amir ve müdürlerin iki dudağı arasına bırakılmış. . . hal böyle olunca polis ülkedeki adaletsiliği ve vatandaşın polisiye olarak istek duyduğu ihtiyaçlarına profesyonelce cevap verememektedir. devletin en önemli görevlerinden biri olan adalet ve vatandaşların huzurunu sağlamakla görevli olan bu kurumun elden geçmes

17
4
yanıtYanıtla
ikm:

haline şükret sen yinede. cezaevlerine gelde infaz koruma memurlarının hallerini gör, yipranma bile yok bizde hesabını sen yap.

yanıt9
yanıt5
Ceyhanlı:

Millet ac işsiz agam polisligi begenmiyor ya yerim senin hakkını ben güvenligim 12 saat calışıyom 1200 alıyom sizin kadar aglamıyom

yanıt9
yanıt3
CAVİD HASANOV.KAFKAZ.TALİS HALKİ:

SOS. SİKECİ FENERİN DUNYA SİKECİLER GUNUNU TUM KAFKAZ HALKLARİ TEBRİK EDİYOR. AYNEN BOYLE. UTANMADAN KONUSUN. YUZSUZLUK TANİTİMİNİZDİR.

13
6
yanıtYanıtla
MenejerMobil-IOS:

Adam Lord yaa

12
3
yanıtYanıtla
Mojekler Mekany Turkmenistan:

Antalyaspor almiyacakmi bunu...

12
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınkoyan ali:

boyle yazilari nasil buraya koyuyorsunuz ayilar sizleri sikayet etmek lazim ama kime

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title