Haberler

Görevden Alınan Dicle Üniversitesi Rektörü Saraç, Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Darbe grişiminin ardından görevden alınan Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

YÖK tarafından, "Yürütülen bazı soruşturmaların selameti açısından" açığa alınan Dicle Üniversitesi Rektörü Saraç, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, rektörlük makamında gözaltına alındı. Saraç, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

REKTÖRLÜK BİNASINDA ARAMA

Saraç'ın açığa alındığının YÖK tarafından açıklanmasının ardından, bazı belgelerin kaçırılacağı ihbarını alan polis, rektörlük binasında arama başlattı. Aramada, bazı belge ve dokümanlara el konuldu.

VATANDAŞLAR TOPLANDI

Ekiplerin binadaki arama çalışmaları sürüyor. Öte yandan bazı vatandaşlar, Rektörlük binası önünde FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstererek, slogan attı.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Dicle Üniversitesi Ayşegül Jale Saraç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

vatandaş:

dicle üniversitesinde okuyan bilir bu kadını nekaşar olduğunu yüürrüüüüüüüüüüüüüüü taş arabası anca yetişirsin kodese :))))))))

14
32
yanıtYanıtla
ayıp denen bir şey var:

aaaa başı örtülü bacımız açıga alınmış ne kadar ayıp

9
16
yanıtYanıtla
İNSAF:

BAŞÖRTÜYÜ KARIŞTIRMA EBE İMANSIZ EVLAT

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

BAŞ KOMANDAN ATATÜRK MUSTAFA KEMAL . . REYSİ CUMHUR SAYIN KENAN EVREN PAŞA DÖNEMİ TÜRKİYEMİZ ALTIN ÇAĞ DÖNEMİYDİ. ÖNEMİYDİ. YAŞAYAN BİLİR GÖREN ANLAR BİLİR TÜRKİYE TÜRKİYE İDİ.

2
14
yanıtYanıtla
Realist:

Kenan Evren; darbeci, faşistin tekiydi. Onun dönemi Türkiye''nin en karanlık dönemiydi. Nasıl olur onu Atatürk''le kıyaslarsın. Sende tarih bilinci yok, kusura bakma.

yanıt1
yanıt0
myt:

o zaman aşağıya git orada onlarla seni buluştururlar korkma bir şey olmaz

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

TEK CÜMLE BU VATAN BU BAYRAK BU ULUS MUSTAFA KEMAL VE ECDADIMIZIN ÜLKESİ HER ŞEY ONLARIN NE AKP NİN NE CEMAATİN NE ALİNİN NE VELİNİN DEĞİL SADECE ATATÜRKÜMÜZÜN BUNU BEYNİNİZE SOKUN ANLAYIN HİZMET VATAN BAYRAK MİLLET TEK ATATÜRKÜN VE ECDADIN MİRASIDIR ANLAYIN ARTIK BEYNİNİZE SOKUN ARTIK HERKES HER ÇÖPLÜKTEN ÖTEMEZ ULUS ECDADIN ULUSU BUNU BEYNİNİZE SOKUN BOL BOL TARİH OKUYUN TEMBELER TÜRK MEDENİYET TARİHİNİ OKUYUN İNSAN OLUN ULUSA BİZDEN ÖRNEK SİZDEN ÖRDEK OLUN VATANA HİZMET DEVAMMM

6
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NAZLI ILICAK NEREDE ACABA. . .

8
0
yanıtYanıtla
lale:

İnşallah hepsi temizlensin. Türkiye''miz rahatlasın.

8
0
yanıtYanıtla
BAKINIZ:

PARALELCİ OLDUGU BELLİ DURUR SIFATINDAN

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title