Haberler

Dicle Üniversitesi'nde İnşaat Çöktü: 4 İşçi Yaralandı

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde yapımı süren öğrenci merkezi inşaatında beton dökme çalışması sırasında meydana gelen  çökmede ikisi ağır 4 işçi yaralandı.

Dicle Üniversitesi Kampusu içerisinde yapımı devam eden öğrenci merkezi inşaatında bugün saat 12.45 sıralarında işçilerin beton dökmesi sırasında çökme meydana geldi. Yaklaşık 15 işçinin çalıştığı sırada 4 işçi enkaz altında kaldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri sevk edildi. İşçilerden 2'si arkadaşları tarafından, diğer ikisi de AFAD ekiplerinin çalışması sonucu yaralı olarak kurtarıldı.

İkisinin durumunun ağır olduğu belirtilen yaralı işçiler Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. AFAD ekipleri enkaz altında başka işçinin olup olmadığını belirlemek için eğitimli köpeklerle bir süre arama yaptı. Aramalar başka kimsenin bulunmadığının anlaşılmasının ardından durduruldu.

Çökmenin neden kaynaklandığı konusunda soruşturma başlatıldı. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title