Haberler

Dicle Üniversitesi Cizre Belediyesi'ni Eli Boş Gönderdi

Türkiye 3. Ligi Bayan voleybol müsabakasında evinde Cizre Belediyesi’ni ağırlayan Dicle Üniversitesi, müsabakayı 3-0 kazandı.

Türkiye 3. Ligi Bayan voleybol müsabakasında evinde Cizre Belediyesi'ni ağırlayan Dicle Üniversitesi, müsabakayı 3-0 kazandı.

Takım Sorumlusu Zafer İpekçi, ligin yeni takımı olan Dicle Üniversitesi bayan voleybol takımının galibiyet serisine devam ettiğini belirterek, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nda eğitim gören öğrencilerinden oluşan ekibin mücadele gücünü yükselttiğini kaydetti. Dicleli kızların Play-Off'un ciddi adayı olduğunu rakiplerine hissettirdiğini aktaran İpekçi,

"Kulüp başkanı ve üniversitemiz genel sekreteri Mustafa Tuna da ekibin çalışmalarını yakından takip ediyor ve sporcuları olumlu yönde motive ediyor. Bu hafta ligde kardeş takımımız Büyükşehir Belediyesi Amedsporla müsabakamız oynanacaktır. Diyarbakır halkını bu güzel müsabakayı izlemeye davet ediyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Türkiye Cizre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title