Haberler

Dicle "Üniversite Tercih Günleri"nin İlgi Odağı

Güncelleme:

Dicle üniversitesi, Malatya'da düzenlenen "Üniversite Tercih Günleri"ne ikinci günde de damgasını vurdu.

Eket Fuarcılık tarafından düzenlenen ve çok sayıda öğrencinin ziyaret ettiği eğitim fuarında Dicle Üniversitesi, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Hukuk Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Tıp Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Fizyoterapi, Anestezi, gibi bölümlere ciddi taleplerin olduğu fuarda Dicle Üniversitesi standı yoğun ilgi gördü.

Üniversite temsilcilerinin, öğrencilerin sorularını tek tek cevaplamaya çalıştığı, yoğun ve samimi sohbetlerin yaşandığı Dicle Üniversitesi standında, Dicle Üniversitesine ilgi ve Diyarbakır iline olan hayranlık dikkat çekiciydi. Diyarbakır'ı çok sevdiklerini ve Dicle Üniversitesinde kesinlikle bir bölüme yerleşme arzusunda olduklarını dile getiren öğrenciler, özel üniversitelerin çoğunlukta olduğu böyle bir fuarda Dicle Üniversitesini görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. İki gün süren fuarı, yaklaşık 6 Bin 500 kişi gezdi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title