Haberler

Kaplan: Cumhurbaşkanı Adayımızı Çıkarıp Destekleyeceğiz

Güncelleme:

HDP'li Hasip Kaplan, "Çok net söylüyorum kendi Cumhurbaşkanı adayımızı çıkarıp destekleyeceğiz. AK Parti'yi desteklemeyeceğiz." dedi.

BDP'den HDP'ye geçen Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan CNNTürk'te Cüneyt Özdemir'in programı 5N1K'da gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken HDP'nin Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti'yi destekleyeceği iddialarına da son noktayı koydu. Kaplan, "Kendi Cumhurbaşkanı adayımızı çıkarıp destekleyeceğiz." dedi.

"KENDİ ADAYIMIZI DESTEKLEYECEĞİZ"

HDP'li Hasip Kaplan, "Bakın kimileri diyor ki; BDP felan işte çözüm sürecinde AK Parti ile anlaştı. Yok böyle bir şey efendim. Çok net söylüyorum. Kendi adayımızı çıkarıp destekleyeceğiz." şeklinde konuştu.

"DESTEK OLACAK MISINIZ?" SORUSU

Programın sunucusu Cüneyt Özdemir Kaplan'ın sözleri üzerine, "Siz HDP olarak AK Parti'nin adayı kim olursa olsun destekleyecek misiniz? Barış sürecine engel olmamak için destek verecek misiniz?" sorusunu sordu.

Kaplan, Özdemir'in sorusuna, "Tekrar söylüyorum Biz kendi adayımızı çıkarıp destekleyeceğiz. Bizim hedefimiz ikinci tura kalmak ama birinci turda da kalırsak ikinci turda da kendi adayımızı destekleyeceğiz." cevabını verdi.

"BİZ ADAYIMIZI SONUNA KADAR DESTEKLEYECEĞİZ"

Hasip Kaplan, "Biz Cumhurbaşkanı adayı için kendi örgütlerimize soracağız. Sivil Toplum Kuruluşlarına soracağız. Aydınlara soracağız. Sanatçılara yani herkese soracağız. Nasıl bir Cumhurbaşkanı istiyorsunuz, biz bunu aday gösterelim diye inceleteceğiz. Bu çalışmalardan sonra da adayımızın arkasında duracağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cüneyt Özdemir Ak Parti Şırnak Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

ben bu adama inaniyorum doru;kukda 320akp li tuzlukdan doru soyluyor kivirmiyor

13
8
yanıtYanıtla
BAWERba3@hotmail.com:

BDP nin adayı Osman Baydemir olsun.

8
3
yanıtYanıtla
NedimJdndmueew98@mjndhydd.co.bdw:

Ayip ilan bu cuneyt ozdemir kurt propagandasiyapilmasna nasil goz yumuyor kanali belli

3
4
yanıtYanıtla
SAĞDUYUeniscanli@hotmail.com:

CNN'DEN CÜNEYT ÖZDEMİR,HÜRRİYET'TEN YILMAZ ÖZDİL..........İKİNİZDE DOĞAN MEDYA ÇALIŞANISINIZ.BİRİNİZ ATTINIZ MI MANGALDA KÜL BIRAKMIYORSUNUZ.DİĞERİNİZ DEVE Mİ KUŞ MU,CNN'Mİ TÜRK'MÜ,ABD'Mİ NE OLDUĞU,KİME HİZMET ETTiĞİ BELLİ OLMAYAN BİR KANALIN ELEMANLARISINIZ.ŞİMDİ İKİNİZE DE SORUYORUM.....BEKİR COŞKUN,EMİN ÇÖLAŞAN VE UĞUR DÜNDAR'I AKP'YE MUHALEFETTEN DOLAYI DOĞAN MEDYA DAN 'KOVAN' AYDIN DOĞAN'A VE ARKASINDAKİLERE 'ABD İSTİHBARAT AJANI'GİBİ'ÇALIŞMAK NASIL BİR DUYGU CÜNEYT ÖZDEMİR?KÖŞESİ TUTULSUN,GAZETESİ SATSIN DİYE ATATÜRK DAHİL TÜM ORTAK DEĞERLERİMİZİ KULLANMAKTAN UTANMAYAN,MESLEKTAŞ AĞABEYLERİ İÇİN TEK SATIR YAZIYLA PATRONU AYDIN DOĞAN'A AĞZINI AÇMAKTAN ACİZ YILMAZ ÖZDİL.NEYSİN,KİMSİN SEN?BU ÜÇ GAZETECİ KADAR YURTSEVER OLAMAYACAK KADAR BASİRETSİZ MİSİN?BAK ŞU YAZDIĞIM SİTEYE......KUŞLAR KADAR ÖZGÜRÜZ.YULARIMIZ KENDİ ELİMİZDE..HİÇ KİMSEYE YALAKALIK YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİZ.

4
0
yanıtYanıtla
hakkarikalem.74@hotmail.com:

türkiyeyi ben geliştirecem beylerrrrr hayat boş beyler bu topraklar kime kaldıkisize kalsın malcılar siz ançak para sayın olan fakir fukaraya BU LAFIM HEPİMİZE BEYLER VE BAYANLAR İNSANÇA KARDEŞÇE YASAYIN ZORMU BUKADARRRRRR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title