Haberler

Dicle Elektrik'ten Kızılay'a Tam Destek

Kan stoklarının azalması üzerine Türk Kızılayı tarafından yapılan ‘kan bağışında bulunun’ çağrısına Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. gibi Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. de duyarsız kalmadı.

Kan stoklarının azalması üzerine Türk Kızılayı tarafından yapılan 'kan bağışında bulunun' çağrısına Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. gibi Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. de duyarsız kalmadı. Merkezi Şanlıurfa'da bulunan Perakende Satış çalışanları, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

100 ünite kan toplandı

Dicle Elektrik Perakende, çalışanlarının gönüllülük esasına dayanarak kan toplama kampanyasına dahil olmak istediğini Kızılay'a bildirdi. Bunun üzerine Şanlıurfa Kızılay Kan Merkezi ekibi, sabah saatlerinde hizmet binasına gelerek, tahsilat merkezinde gerekli hazırlıklarını yaptı. Ardından şirket çalışanları burada gerekli formları doldurduktan sonra kan vermeye başladı. Çalışanlar ile birlikte tahsilat merkezine işleri sebebiyle gelen vatandaşlardan bazıları da kan bağışında bulundu. Hem çalışanların, hem de vatandaşların ilgi gösterdiği kampanyada toplam 100 ünite kan toplandı.

Sosyal sorumluluk gereği

Türk Kızılay'ının stokta kan ihtiyacının azalması çağrısına destek vermek amacıyla kan bağışında bulunduklarını belirten Dicle Elektrik Perakende Şanlıurfa İl Müdürü Mehmet Şükrü Bereket, herkesin bu konuda duyarlı olması gerektiğine dikkat çekti.

Bereket, kan bağışıyla ilgili, "Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla yetkililer ile görüşerek, çalışanlarımızın kan bağışında bulunmak istediğini ilettik. Kızılay Şanlıurfa Şubesi de zaman geçirmeden şirketimize gelerek çalışanların gönüllü olarak bağışladığı kanları topladı. Biz şirket olarak sosyal sorumluluğumuzun gereği Kızılay'ın çağrısına olumlu yanıt verdik. Ben, hem bağışta bulunan çalışanlarımıza, hem de Kızılay yetkililerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dicle Elektrik Dağıtım Türk Kızılayı Şanlıurfa Kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title