Haberler

Dicle Elektrik'ten Erken Newroz Kutlaması

Güncelleme:

Özelleşme sonrası bir dizi yeniliğe imza atan Dicle Elektrik, önemli bir ilke daha imza attı ve kurumda erken Newroz kutlaması gerçekleştirdi.

Özelleşmenin ardından abonelerini rahatlatacak bir dizi kampanya gerçekleştiren Dicle Elektrik, çalışanları ile birlikte Newroz'u erken kutladı. Kutlama nedeniyle çalışanlar, kurum bahçesinde yakılan ateşin etrafında, davul zurna eşliğinde halaylar çekti, şarkılar söyledi.

Dicle Elektrik, bir ilke imza atarak Newroz'u bir gün öncesinden çalışanları ile birlikte kutladı. Yapılan hazırlıkların ardından, kurum bahçesinde büyük bir Newroz ateşi yakıldı. Ardından yöneticisinden, çalışanlarına varıncaya kadar tüm DEDAŞ (Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.) ve DEPSAŞ (Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş.) personeli yakılan ateşin etrafında davul zurna eşliğinde halay çekti. Dicle Elektrik çalışanlarının 13.30'da başlayan Newroz kutlaması, halaylar ve şarkılar eşliğinde 15.00'a kadar sürdü.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Nevruz Bayramı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title