Haberler

Dicle Elektrik'te 'Performansa Ödül' Uygulaması

Güncelleme:

Yaklaşık 5 bin çalışanı ile bölgenin en büyük özel şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım, sahada çalışan personelleri için, performans değerlendirmesi uygulaması başlattı.

Yaklaşık 5 bin çalışanı ile bölgenin en büyük özel şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım, sahada çalışan personelleri için, performans değerlendirmesi uygulaması başlattı. Bu çerçevede her ay yüksek performans sergileyen personeller arasından birileri 'Ayın Altın Adamı', 'Ayın Gümüş Adamı' ve 'Ayın Bronz Adamı' seçilerek ödüllendirilecek. Alınan karar uyarınca, Mart ayına değerlendirmeler tamamlandı ve şirketin elektrik dağıtım hizmeti verdiği 6 ilde toplam 26 personel performanslarından dolayı cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Diyarbakır'da Tören Düzenlendi

Yaptıkları işlerde yüksek performans gösteren personeller için Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'ta tören düzenlendi. Törenlerde 'Ayın Altın Adamı' seçilen personellere ödül olarak tam cumhuriyet altın, 'Ayın Gümüş Adamı' seçilenlere yarım cumhuriyet altın ve 'Ayın Bronz Adamı' seçilenlere ise ödül olarak çeyrek cumhuriyet altın verildi.

Diyarbakır'da genel müdürlük toplantı salonunda gerçekleştirilen tören ile ayın altın adamı seçilen enerji kayıpları yöneticiliği personeli Adem Yavuz'a, ödülünü Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel verdi. Performansları ödüle layık görülen diğer çalışanlardan Bismil ilçe yöneticiliği personeli Muhammed Fatih Savaş'a ödülünü yönetim kurulu üyesi Akif Köse, enerji kayıpları yöneticiliği personeli Onur İpek'e ödülünü İl Müdürü Uğur Yaka ve Ergani ilçe yöneticiliği personeli Erhan Taşdelen'e de ödülünü İl İdari İşler Yöneticisi Kazım Özkan verdi.

'Bu şirkette, çalışan ödüllendirilir'

Ayın altın adamı seçilen Adem Yavuz'a ödülü olan tam cumhuriyet altınını veren Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Karagüzel, şirketin hayata geçirdiği ve ilki bu ay gerçekleştirilen performans değerlendirmesi sayesinde bundan böyle çalışan personel ile çalışmayan personelin bir birlerinden ayrılacağını söyledi. Genel Müdür Karagüzel, verdikleri ödülün maddi değerinden çok manevi değerinin olduğuna dikkat çekti ve "Bu şirkette çalışan, ödüllendirilir. Şirketimiz, adil davranma ve çalışanı takdir etme adına böyle bir yola gitti. Çalışanlara, bu çalışmalarının karşılığı verilecektir. Çalışanların yoğun çalışma ortamındaki performanslarını ve motivasyonlarını artırmak için başarılı personellerimizi ödüllendirmeye devam edeceğiz. Performansı düşük olan ve çalışmayan personeller ile ilgili olarak da gerekli uyarılar ve işlemler yapılacaktır." dedi.

Diğer İllerde de Törenler Yapıldı

Dicle Elektrik Dağıtım'ın hayata geçirdiği performans değerlendirme uygulaması ile Diyarbakır'ın dışında, çalışma performansları yöneticileri tarafından takdir edilen 23 personele daha düzenlenen törenler ile ödül olarak tam, yarım ve çeyrek cumhuriyet altını verildi. Bunun için de Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak'taki Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürlükleri'nde birer tören düzenlendi.

Batman'da düzenlenen törene, performanslarından dolayı ödül almaya hak kazanan personellerin yanı sıra Dicle Elektrik Dağıtım İl Müdürü Faruk İşlek, Dicle Elektrik Perakende İl Müdürü Serhat Öztürk, İdari İşler Yöneticisi Hamit Özhan ile Dicle Elektrik İnsan Kaynakları Direktörü Emirhan Karayay katıldı. Törende üçü de müşteri yöneticiliği personeli olan çalışanlardan ayın altın adamı seçilen Kutbettin Turan'a ödül olarak tam, ayın gümüş adamı seçilen Hifzullah Şimşek'e yarım ve ayın bronz adamı seçilen Ramazan Güre'ye ise çeyrek cumhuriyet altını verildi. Törenin ardından Karayay, 3 çalışanı da performanslarından dolayı kutlarken, İl Müdürü İşlek ise yüksek performansa ödül uygulamasının, her ay yineleneceğini açıkladı

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title