Haberler

Dicle'de Sağlıkçı Öğrenciler Mezun Oldu

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi Atatürk Sağlık Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyeti düzenlenen törenle gerçekleşti.

Dicle Üniversitesi Atatürk Sağlık Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı mezuniyeti düzenlenen törenle gerçekleşti. Kongre merkezinde gerçekleşen törene Atatürk Sağlık Yüksekokulu müdürü Prof. Dr. Mahmut Mete, öğretim üyeleri ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

Atatürk Sağlık Yüksekokulu müdürü Mahmut Mete yaptığı konuşmada her sene aynı töreni yapmalarına karşın çok heyecanlandığını vurgulayarak, 1996 yılından bugüne dek eğitim veren yüksekokul hakkında bilgiler verdi.

Mesleğin çok kutsal ve özveri isteyen bir meslek olduğunu söyleyen Mete, imkanlar dâhilinde eğitim olarak öğrencilerine her şeyin en iyisini verdiklerini, ellerinden geldiği kadar çalışmalar yaptıklarını söyledi.

"Göz bebekleri çocuklarını bizlere emanet eden ailelere teşekkür ederek, emanetlerine iyi baktığımızı ve sağlık sektörüne en iyi şekilde hazırladığımızı belirtmek isterim" diyen Mete, mezun öğrencilere meslek hayatları konusunda tavsiyelerde bulundu. Dönem birinci, ikinci ve üçüncüsüne plaket ve başarı belgelerinin takdim edilmesinden sonra dönemi birincilikle bitiren Özge Kırat bir konuşma yaptı. Sağlık Yüksekokulu Dönem Birincisi Özge Kırat, dünyada kutsal sayılan bir mesleği yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi ve 4 yıl boyunca kendilerinden desteklerini esirgemeyen ailelerine, öğretim üyelerine mezun öğrenciler adına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dereceye mezunlara diplomaları takdim edildi. Keman dinletisi ile devam eden program, öğrencilerin coşku içinde kep atması ile son buldu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Dicle Üniversitesi Eğitim Yerel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title