Haberler

Dicle'de Genç Hukukçuların Mezuniyet Sevinci

Güncelleme:

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi düzenlediği mezuniyet töreni ile 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezunlarını meslekle buluşturdu.

Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi düzenlediği mezuniyet töreni ile 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezunlarını meslekle buluşturdu. Kongre merkezinde gerçekleşen mezuniyet törenine öğretim elemanları, öğrenciler, öğrenci aileleri ve davetliler katıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nihat Taşdelen, bugün mezun olan öğrencilerinin ülkede hukuk devletinin ve insan haklarının gelişmesine büyük katkıda bulunacağını ifade ederek, öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

1982 yılında var olan Hukuk Fakültesinin günümüze kadar çok değerli öğrenciler mezun ettiğini ifade eden Taşdelen, tüm mezun öğrencilerine hukukçu olarak hak ve özgürlüklerin peşinden koşmasını söyleyerek, tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerin fotoğraflarının bulunduğu slaytların eşliğinde keyifli anlar yaşanan salonda, Modern Halk Danslarının yöresel oyunları sahnelemesiyle heyecan ve coşku ikiye katlandı. Diplomalarının sunulmasından sonra, bir mezuniyet klasiği olarak keplerini havaya atan öğrenciler, mesleğe başlama heyecanlarını aileleri ve öğretim üyeleri ile paylaşarak, halaylar çekti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Dicle Üniversitesi Taşdelen Yerel Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title