Haberler

Dick Advocaat: Fenerbahçeli Futbolcuların Kondisyonu Yerlerde

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yeni hocası Dick Adcovaat, Sarı-Lacivertli futbolcuların kondisyonu için "kondisyon yerlerde" ifadesini kullanıp bir an evvel durumu düzeltmeleri gerektiğini vurguladı.

Disiplinli kişiliğiyle Avrupa'da nam salan Dick Advocaat'ın F.Bahçe macerası fırtına gibi başladı. Türkiye'ye ayak basar basmaz kendisine eşlik eden kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya'ya "Önce beni tesislere götürün. Vaktimiz yok, bir an önce takımı görmek istiyorum" diyen Hollandalı'yı Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde kötü bir sürpriz bekliyordu.

"KONDİSYON YERLERDE"

Vitor Pereira'nın ülkesine kaçmasından sonra takıma yapılan testlerin sonuçlarını incelemek isteyen kurt hoca, gördükleri karşısında hayrete düştü. Pereira'nın belki de çıkacak sonuçları önceden tahmin ettiği için yönetimin baskısına rağmen bir türlü yaptırmaya yanaşmadığı kuvvet ve dayanıklılık testlerinin değerleri o kadar kötüydü ki, "Kondisyon yerlerde" yorumunu yapan kariyerli teknik adam bir an önce tedaviye başlamak zorunda olduklarını belirtti.

REVİZYON KAPIDA

Antrenör Fatih Yıldız'la yaptığı görüşmenin ardından geçen sezondan bu yana yaşanan sakatlıkları antrenman tekniğine bağlayan Advocaat, kulüpte çalışan diğer profesyollerle de bir toplantı gerçekleştirdi. Herkesin hangi görevi üstlendiğinden tutun, oyuncuların da gerek karakter gerekse aile yaşantılarına kadar detaylı raporlar istedi.

İlk Grasshoppers karşılaşmasına kadar önünde zaman olmadığı için köklü bir revizyon yapıp da dengeleri bozmak istemediği öğrenilen 68 yaşındaki çalıştırıcı, kısa süre içinde ciddi değişikler yapılacağının ise ilk sinyallerini verdi.

Kaynak: Vatan

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dick Advocaat Çetinkaya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title