Haberler

Dice Kayek Paris Fashion Week'de

Dice Kayek, Paris'in kalbi Saint Germain'de, sanat için önemli mekanlardan biri olan Saint-Benoit sokağında yer alan sanat galerilerinden "Galerie Catherine Houardö da Pop-Up geçici butik açtı.

Dice Kayek, Paris'in kalbi Saint Germain'de, sanat için önemli mekanlardan biri olan Saint-Benoit sokağında yer alan sanat galerilerinden "Galerie Catherine Houardö da Pop- Up geçici butik açtı. Galeri, Dice Kayek butiği haline getirildi. Butiğin Paris Fashion Week başladığı gün açılış resepsiyonu yapıldı. Davete Dice Kayek marka yaratıcıları Ayşe ve Ece Ege kardeşler, Paris Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Müge Varol Ilıcak, Ticaret Müşaviri Özlem Nurdali, çok sayıda konuk katıldı.

Dice Kayek butiği, 27 Eylül - 23 Ekim tarihleri arasında açık olacak. Paris'te gerçekleşecek önemli iki hafta olan 27 Eylül - 5 Ekim Paris Fashion Week ve 20 - 23 Ekim uluslararası sanat fuarı FIAC'ı kapsayacak.

Dice Kayek butiğinde, Fashion Week 16 -17 yeni koleksiyonu, her biri "unique" markanın ikonik modellerinin farklı işlemeler, antika broşlar ile tasarlanmış ürünleri tanıtılıp, satışa sunulacak.

Pop-Up geçici butik projesi Yurtdışında "Made in Turkeyö imajının oluşturulması ve yerleştirilmesi amacıyla oluşturulmuş "Turqualityö kapsamında hayata geçirildi

Butikte moda ve sanat alanından farklı sanatçılarla, işbirlikleri ve etkinlikler gerçekleştirecek. Sanatçılarla yapılan işbirlikleri sonucunda satışa sunulacak özel tasarımlardan elde edilecek gelir, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlayan vakfa bağışlanacak.

Dice Kayek marka yaratıcıları Ayşe ve Ece Ege kardeşler, "Bu yıl defile yapmadığımız için sokaktaki insanlara daha yakın olsun diye böyle bir seçimde bulunduk. Markamızın daha görünebilir olmasını sağlayacak. Bu kiralama çok çok önemli. Umarım bu Pop-Up mağazanın açılışı gelecek için çok güzel şeyler getirir bize. Moda haftasının başlamış olması nedeni ile dünyadan gelen alıcılar, basın hepsi burada… Herkes buraya gelir. İşlemeli kıyafetler her zamanki gibi Dice Kayek'in imzasıdır. Kalın yünlüler, ince ipekler… On beş yıldır her sezon yaptığımız her renk,f orm olarak aynı imza gömleklerimiz devam ediyor.ö dediler. - Paris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ece Ege Paris Up Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title