Haberler

Dha Yurt - Yalova'da Tatilcilerin Dönüşü Gece de Devam Ediyor

YALOVA'da bulunan İDO'ya ait Topçular İskelesi'nde bayram tatili dönüşü nedeniyle gece de yer yer yoğunluklar yaşanıyor.

YALOVA'da bulunan İDO'ya ait Topçular İskelesi'nde bayram tatili dönüşü nedeniyle gece de yer yer yoğunluklar yaşanıyor. Eskihisar-Topçular Hattı'nda yoğunluk nedeniyle gemi sayısını 18'e çıkaran İDO'ya ait iskelede yoğunluk gece de devam etti.  İDO yetkilileri tarafından yapılan açıklamada bayram yoğunluğunun gece de sürdüğü, günde ortalama 360 sefer yapıldığı bildirildi. Tedbirlerin alınması sayesinde hem İDO iskelesi alanının dışında hem de karayolunda uzun araç kuyrukları oluşmadı. Bayram tatillerini İstanbul dışında geçirenlerin  İzmit- Yalova karayolunda ise yer yer araç yoğunluğu akıcı bir şekilde devam etti.  Osmangazi Köprüsü'ndeki geçişler de gece boyu devam etti. Yalova Emniyeti ise her 10 kilometrede bir ekip bulundurarak sıkı tedbirler aldı.

GÖRÜNTÜLÜ HABER:

------------------------------

-İDO Topçular İskelesi gece görüntüsü

-geminin yanaşması

(boyut: 38 mb) (süre: 1.11 dk)

Haber: Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title