Haberler

Dha Yurt;özgecan'ı Anlatacak 'Cennetin Kuşları' Filminin Sözleşmesi, İkinci Ölüm Yıldönümünde...

Mersin Şehir Mezarlığı içerisindeki Özgecan Aslan'ın anıt mezarına giden baba Mehmet, anne Songül ve kardeşler Beste ile Barış Ali Aslan, duygulu anlar yaşadı.

Mersin Şehir Mezarlığı içerisindeki Özgecan Aslan'ın anıt mezarına giden baba Mehmet, anne Songül ve kardeşler Beste ile Barış Ali Aslan, duygulu anlar yaşadı. Heykeltıraş Mehmet Aksoy tarafından kızının mezarına yapılan anıt heykeli okşayan anne Songül Aslan, kızını temsil eden heykelin siluetini öptü. Okunan dualara eşlik eden Aslan, güçlükle ayakta durabildi. Ölümünün ikinci yılında kardeşi Özgecan Aslan'ı mezarı başında anan Beste ile Barış Ali de mezar başında dua edip hüzünlü anlar yaşadı. Büyük acı yaşadıklarını ifade eden anne Aslan, "Ölene kadar bu acımız bitmez. Tüm dünyaya sesleniyorum. Anne babalar eğitimden geçsin. Böyle bir şiddete kimsenin çocuğu maruz kalmasın, bu şiddet artık son buldun. Hiçbir anne baba yüreği böyle yanmasın. Özgemin hiç bir suçu yoktu. Çok masumdu. Allah kimsenin başına vermesin, çok zor bir acı. 2 yılda acı aynı. Hep ağlıyorum, üzülüyorum. Değişen hiç bir şey yok. Ölene kadar da bitmeyecek. Çok zor bir şey. Allah kimsenin başına vermesin" dedi.Vatandaşlar da gün içerisinde Özgecan Aslan'ın mezarını ziyaret etti. CHP Gençlik Kolları eski Genel Başkanı ve PM üyesi Ayhan Yalçınkaya ile beraberindekiler de Özgecan'ı mezarı başında anıp dua okudu. Galatasaray taraftarı bir grup mezara atkı bırakırken, mezar başında duygusal anlar yaşandı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

Özgecan Aslan'ın mezarından görüntüler

Aile mezara gelirken

Baba Mehmet Aslan'ın mezarı öpmesi

Anne Songül ve baba Mehmet Aslan dua etmesi

Anne Songül Aslan'ın ağlaması

Aslan ailesi mezar başında

Mezar başında dua edilmesi

Vatandaşların mezarı ziyaret etmesi

CHP heyetinin mezar başında dua etmesi

Taraftar grubu mezara atkı bırakması

Songül Aslan'ın konuşması

Genel ve detay görüntüler

SÜRE: 05'48" BOYUT: 383.52 MB

Haber-Kamera: İbrahim MAŞE/ MERSİN,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Aslan Mehmet Aksoy Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title